Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Λάκης και Σάκης σάρωσαν στην… κάλπη

❱❱ Σε έρευνα για τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων σε πρόσωπα της showbiz ο «Mr Αλ τσαντίρι» είναι πρώτος στους συριζαίους κι ο Ρουβάς στους «γαλάζιους»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Κονταροχτυπιούνται ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Σάκης Ρουβάς στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. αντίστοιχα, με τον «Mr Αλ τσαντίρι» να διατηρεί προβάδισμα τεσσάρων μονάδων.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε το αποτέλεσμα μιας διαφορετικής έρευνας που έκανε η Κapa Research στα δυναμικά κοινά των δύο μεγάλων κομμάτων (ηλικίες 17-54), αξιολογώντας τα διάσημα τηλεοπτικά πρόσωπα των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ο Λάκης Λαζόπουλος με ποσοστό 64%, δεύτερος ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και τρίτος ο κριτής του «MasterChef» Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

Ποσοστό 60% καταγράφει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόσωπο στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., ενώ ακολουθούν ο νικητής του πρώτου «MasterChef» του Mega Ακης Πετρετζίκης με 59% και η κριτής του «The Voice» τραγουδίστρια Ελενα Παπαρίζου με 58%.

Σε αυτήν την πολύ cool έρευνα φαίνεται καθαρά το γκελ που έχουν στον κόσμο το show ταλέντων «The Voice» και οι λαμπεροί κριτές του, το reality μαγειρικής «MasterChef» και η μακροβιότερη σατιρική εκπομπή της μικρής οθόνης «Αλ τσαντίρι νιουζ».

Σημειώνεται ότι κάποια από τα παραπάνω πρόσωπα έχουν απήχηση και στα δύο κόμματα. Για παράδειγμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι αγαπητός και στις δύο παρατάξεις, αφού εδώ και χρόνια διασκεδάζει δεξιούς και αριστερούς, λέγοντας «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας με τα πιο αγαπητά για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας τηλεοπτικά πρόσωπα, μετά την Ελενα Παπαρίζου, δηλαδή στην τέταρτη θέση, συναντάμε τον Κωστή Μαραβέγια με 57%, τον Σπύρο Παπαδόπουλο με 56%, τον Αλέξη Κωστάλα με 55%, τον Γιώργο Καπουτζίδη με 53%, τον Σωτήρη Κοντιζά με 49%, τη Βίκυ Καγιά με 48% και τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη με 44%.

Τέλος, στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο Ακης Πετρετζίκης με 53%, ο Πάνος Μουζουράκης με 52%, ο Δημήτρης Σταρόβας με 51%, ο Κωστής Μαραβέγιας με 50%, ο Αλέξης Κωστάλας με 49%, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με 47% και η Ναταλία Δραγούμη με 44%.

Η έρευνα διεξήχθη στο διάστημα 1 έως 3 Ιουλίου, συμμετείχαν 602 άτομα και έλαβαν μέρος άνδρες και γυναίκες από 17 έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.

esr 0807 009 cmyk

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...