Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Πήρε την Πίπα με «βασιλικές» τιμές!

► Η 33χρονη αδελφή της Κέιτ φορώντας δαντελένιο νυφικό στο πλευρό του κροίσου γαμπρού
► Οι απόντες και η… φυγή του πρίγκιπα Χάρι για να φέρει τη σύντροφό του Μέγκαν Μαρκλ

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Νυφούλα ντύθηκε η πιο γνωστή παράνυμφος στον κόσμο, απογοητεύοντας ωστόσο όσους περίμεναν να θαυμάσουν ακόμα μία φορά τα διεθνώς αναγνωρισμένα καλλίγραμμα οπίσθιά της.

18001952Η Πίπα Μίντλετον ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της Τζέιμς Μάθιους, επιλέγοντας για τον γάμο της χρονιάς ένα δαντελένιο νυφικό σε φαρδιά γραμμή του Ζιλ Ντίκον, προκειμένου να μην αφήσει το ωραιότερο σημείο του σώματός της να επισκιάσει και τον δικό της γάμο.

Η 33χρονη νύφη, αδελφή της Κέιτ, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, κατέφτασε στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου στο εκκλησάκι του Σεν Μαρκ, στο Μπερκσάιρ, όπου τους υποδέχτηκαν ο 41χρονος γαμπρός μαζί με τον αδελφό και κουμπάρο του Σπένσερ Μάθιους και τα επτά παρανυφάκια, μεταξύ των οποίων τα ανιψάκια της Σάρλοτ και Τζορτζ. Η πριγκίπισσα Κάθριν, η οποία είχε επιλέξει δημιουργία Alexander McQueen, σε μια αντιστροφή ρόλων ανέλαβε την τακτοποίηση και την «περιφρούρηση» της ουράς του νυφικού από τα παρανυφάκια, ρίχνοντας μάλιστα μια βασιλική κατσάδα στον γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ, που την πάτησε.

Ο Φέντερερ

Ανάμεσα στους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων έκλεψαν τις εντυπώσεις με το εκκεντρικό dresscode τους, ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ με τη σύζυγό του, μέλη της βρετανικής υψηλής κοινωνίας, τηλεστάρ και γαλαζοαίματοι, όπως η πριγκίπισσα Μπεατρίς, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της Πίπα να συμπεριλάβει στην guest list δύο πρώην της. Εκείνοι, όμως, που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν οι απόντες, λόγω του αυστηρού όρου που είχε θέσει η Πίπα για τους «ανεπίσημους» συντρόφους των οικείων της. Ο κουμπάρος αναγκάστηκε να αποχωριστεί την αγαπημένη του Βογκ Ουίλιαμς καθώς δεν έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι, αν και κατέφτασε μόνος στην εκκλησία, το έσκασε και πήγε πίσω στο Κένσινκτον για να φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στη δεξίωση.

Το ζευγάρι περιποιήθηκε τους καλεσμένους του με χαβιάρι και λίτρα ακριβής σαμπάνιας, απαγορεύοντάς τους να κάνουν χρήση κινητών τηλεφώνων και να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media, ενώ η είσοδός τους επιτρέπονταν μόνο με τη χρήση συνθηματικού. Κάποιοι εξ αυτών είχαν την ευκαιρία να παίξουν μια παρτίδα πινγκ πονγκ με τον Φέντερερ, ενώ όλοι τους απόλαυσαν τη 10λεπτη επίδειξη που έκανε Spitfire του Παγκόσμιου Πολέμου.

gwetger 0

Πιάτα με αρνί Σκοτίας και χαβιάρι

Αποφασισμένοι να μείνει ο γάμος τους αξέχαστος στους καλεσμένους, η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιους δεν λογάριασαν τα χρήματα, με το budget τους να εκτιμάται από τα περισσότερα ΜΜΕ ότι ξεπέρασε τα 800.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται το μονόπετρο αξίας 232.000 ευρώ που χάρισε ο Μάθιους στην Πίπα και η αμοιβή ύψους 46.000 ευρώ που ζήτησε ο Ζιλ Ντίκον για να σχεδιάσει το νυφικό και την τουαλέτα που φέρεται ότι φόρεσε στη δεξίωση η νύφη, ενώ και τα δύο φορέματα συνδυάστηκαν με ένα ζευγάρι Manolo Blahnik, αξίας 2.300 ευρώ.

twe5gr 2

Το γαμήλιο δείπνο (υπό το φλας των παπαράτσι) των 300 προσκεκλημένων κάτω από την ειδική γυάλινη κατασκευή κόστους 115.000 ευρώ, που είχε στηθεί στον κήπο των Μίντλετον, περιελάμβανε καναπεδάκια από φουά γκρα και γαρίδες, πιάτα με αρνί Σκοτίας και αστακό, ρωσικό χαβιάρι αξίας 46.000 ευρώ, το οποίο λέγεται ότι ήταν δωρεά Ρώσου επιχειρηματία, και σαμπάνια αξίας 87 ευρώ το μπουκάλι, ενώ το κόστος της εξαώροφης τούρτας ήταν 17.500 ευρώ. Προς μεγάλη ανακούφιση των γονιών της νύφης, η επίδειξη του Spitfire ήταν ευγενική χορηγία της Boultbee Flight Academy.

Το ζευγάρι είχε παραθέσει πρωινό τριών πιάτων για τους καλεσμένους, με τιμή κατ’ άτομο 230 ευρώ.

ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΪΤ

twe5gr 4

Μπορεί να άφησε ιστορία ως παράνυμφος στον γάμο της Κέιτ πριν από έξι χρόνια, όμως αυτή τη φορά ήταν σειρά της Πίπα να «διαγωνιστεί» στον ρόλο της νύφης, με τις συγκρίσεις να είναι αναπόφευκτες.

Σε επίπεδο εμφάνισης και οι δύο νύφες επέλεξαν λευκό αντί για ιβουάρ νυφικό, με βέλος και ουρά, καθώς επίσης λιτές, μικρές ανθοδέσμες, ενώ είχαν στο πλευρό τους από ένα τσούρμο χαριτωμένα παρανυφάκια. Οι ομοιότητες, ωστόσο, τελειώνουν στην επιλογή vintage αυτοκινήτων που επέλεξαν και τα δύο ζευγάρια, με την Πίπα και τον Μάθιους να προτιμούν μια πράσινη Jaguar Type E, ενώ Κέιτ και Γουίλιαμ διάλεξαν Aston Martin DB6.

Σε ό,τι αφορά το μονόπετρο, το χέρι της Πίπα κοσμούσε ένα πανάκριβο οκτάγωνο διαμάντι 4 καρατίων, αξίας 232.000 ευρώ, το οποίο δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της Κέιτ, όχι τόσο λόγω της χρηματικής αξίας του, που εκτιμάται ότι αγγίζει τα 350.000 ευρώ, αλλά λόγω της συναισθηματικής του, δεδομένου ότι ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αντίστοιχα, η μικρή εκκλησία του Σεν Μαρκ δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με το επιβλητικό αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου τελέστηκε ο πριγκιπικός γάμος, όπως άλλωστε και το κτήμα των Μίντλετον με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου δόθηκαν οι δύο δεξιώσεις αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...