Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Από 25 χρόνια στους πέντε από τους επτά «ληστές με το σίδερο» που βασάνισαν γιαγιούλα στην Κυψέλη

❱❱ «Καμπάνα» 25 ετών κάθειρξης χωρίς αναστολή έριξαν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σε πέντε από τους επτά «ληστές με το σίδερο»…

Οι οποίοι κατηγορούνταν ότι τη νύχτα της 25ης Οκτωβρίου του 2017 είχαν εισβάλει στοσπίτι της άτυχης 86χρονης Δέσποινα Σκούρτη στην Κυψέλη, τη χτύπησαν και την έκαψαν με την πυρωμένη ηλεκτρική συσκευή για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένες τις οικονομίες της.

Οι πέντε κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι και για άλλες δύο ληστείες και σωρεία κλοπών, ενώ οι δικαστές απέρριψαν τα αιτήματά τους για την αναγνώριση ελαφρυντικών. Την ίδια ώρα επέβαλαν ποινή φυλάκισης τριών ετών για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας σε ακόμη δύο εμπλεκομένους.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει να κηρυχθούν οι κατηγορούμενοι ένοχοι για σκοπούμενη σωματική βλάβη εις βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά και για σύσταση συμμορίας, ληστείες και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, εκφράζοντας αμφιβολίες μόνο για δύο εξ αυτών.

«Δεν ενδιαφέρει ποιος σήκωσε το σίδερο και χτύπησε την ηλικιωμένη… Ολοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη, γιατί έβλεπαν τα βασανιστήρια και δεν έκαναν τίποτα» είχε αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελέας για την άγρια κακοποίηση της 86χρονης από τους δράστες.

«Δεν έχεις μάνα;»

Η άτυχη ηλικιωμένη είχε περιγράψει στην κατάθεσή της στο δικαστήριο τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των αδίστακτων ληστών.

«Του λέω “δεν έχεις μάνα;”. Φώναζα, αλλά όσο φώναζα εκείνος έμπηγε πιο πολύ το σίδερο στο χέρι μου» περιέγραψε ταραγμένη η 86χρονη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι τρεις κακοποιοί την έκαψαν στο χέρι, στο πόδι και το στήθος, ενώ την ώρα που έφευγαν της είπαν ότι σε δέκα λεπτά θα πεθάνει.

Ντέμη Ντάβαρη

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα