Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη…

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχο και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση, κάντε προσεκτικούς χειρισμούς. Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα. Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχτείτε από καινούργια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να έρθετε στην πραγματικότητα από το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας, ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια. Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορεί να διορθωθούν.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποθέσεις και οι στόχοι σας αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Ερχονται καινούργιες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές. Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει. Ολα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ατομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους. Οι εναλλαγές στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης σε ό,τι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τα επαγγελματικά σας και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό τομέα σας. Δεν χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...