Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ανατριχίλα με το πτώμα της όμορφης Νάταλι

❱❱ Πεσμένη ανάσκελα η αστροφυσικός στην περιοχή Κεραμέ της Ικαρίας, με ένα κομμάτι βράχου πάνω της, που πιθανότατα την τραυμάτισε θανάσιμαΑκαριαίος ήταν ο θάνατος της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Αθήνας Νίκο Καρακούκη, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της αδικοχαμένης αστροφυσικού και μια πρώτη εξέταση του πτώματος. 

Η φωτογραφία που δείχνει την όμορφη Αγγλοκύπρια νεκρή μέσα στη χαράδρα όπου άφησε την τελευταία της πνοή, στην περιοχή Κεραμέ του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, προκαλεί ανατριχίλα!

Η άτυχη κοπέλα, που διακρίνεται να φορά τα ίδια αθλητικά ρούχα και παπούτσια που φορούσε όταν έκανε τζόκινγκ, είναι πεσμένη ανάσκελα πάνω στα ξερά χόρτα με αίματα στο πρόσωπό της. Πάνω στη λεκάνη της διακρίνεται ένα μεγάλο κομμάτι βράχου, το οποίο πιθανότατα αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, ενώ προσπαθούσε να αναρριχηθεί στο δύσβατο σημείο!

«Υπάρχουν στοιχεία από την αυτοψία του χώρου και από τη νεκροψία που συνάδουν με πτώση από ύψος. Περαιτέρω έρευνα θα συνεχιστεί στο Νεκροτομείο Αθηνών και με εργαστηριακές εξετάσεις», δήλωσε ο Νίκος Καρακούκης, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η γυναίκα σύρθηκε εν ζωή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες, υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος…» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Οπως τονίζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, η Νάταλι Κρίστοφερ στάθηκε διπλά άτυχη. Αφενός γιατί αποκολλήθηκε ο βράχος και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος και αφετέρου γιατί το σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα είχε πολύ κακό σήμα κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο εντοπισμός της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ομάδες διάσωσης που έκαναν φύλλο και φτερό την περιοχή πέρασαν τρεις φορές από το σημείο χωρίς να βρουν το παραμικρό.

okb f1 to ptoma tis

Σε γκρεμό 20 μέτρων

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε το σώμα της αστροφυσικού σε έναν γκρεμό βάθους 20 μέτρων, ο οποίος απέχει μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο της.

Αμέσως αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο, καθώς ο ιατροδικαστής είχε δώσει εντολή να μη μετακινηθεί το πτώμα ούτε εκατοστό!

Ο 38χρονος Κυριάκος, ο σύντροφος της αδικοχαμένης Νάταλι που δήλωσε την εξαφάνισή της, συγκλονίζει με το «ευχαριστώ» του στους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της αστροφυσικού:

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική Προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ» ανέφερε στο σπαρακτικό μήνυμα που έστειλε σε έναν εκ των διασωστών, τον Βαγγέλη Κριαρά.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, τα social media πλημμύρισαν από μηνύματα αποχαιρετισμού. Οσοι γνώριζαν την όμορφη Αγγλοκύπρια μιλούν για μία χαρισματική γυναίκα με πολλές ευαισθησίες, η οποία ήταν πάντα με το χαμόγελο:

«Ορεινός δρομέας, αστρονόμος, αθλήτρια στο τρίαθλο, ορειβάτης, εραστής της φύσης, ακτιβιστής της ειρήνης, φεμινίστρια και προστάτης των ζώων. Η Νάταλι Κρίστοφερ ήταν όλα αυτά και περισσότερα. Ενας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει ποτέ, είχε ένα πάθος για τη ζωή και έζησε στο φουλ με απεριόριστη χαρά…» ανέφεραν στο συγκινητικό μήνυμά τους τα μέλη ομάδας ορειβατικού τζόκινγκ στην Κύπρο, μέλος της οποίας ήταν η Νάταλι.

«Πάντα σου έλεγα ότι είσαι αστέρι! Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς στους ουρανούς που τόσο αγαπούσες…» έγραψε μία άλλη φίλη και συνεργάτιδα της Νάταλι. 

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, η Cyprus Trail Runners θα πραγματοποιήσει στο πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία ομαδικό trail run για να τιμήσει τη μνήμη της άτυχης 34χρονης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς θα επισκεφτούν και το αγαπημένο δέντρο της.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...