Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Κολέγιο οργίων !

Sex parties, ναρκωτικά και αλκοόλ στο Σεν Πολ

Sex parties, ναρκωτικά και αλκοόλ στο Σεν Πολ 

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Οργια με αλκοόλ και ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα οποία οι φοιτήτριες «βαθμολογούνται» για τις επιδόσεις τους από τους συμφοιτητές τους, λαμβάνουν χώρα εντός του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, και μάλιστα με την ανοχή του προσωπικού. 

Οι κατηγορίες προέρχονται από φοιτήτριες που έλυσαν τη σιωπή τους στην «Daily Mail Australia» υπό καθεστώς ανωνυμίας, στην προσπάθειά τους να βάλουν ένα τέλος στο bullying και στον δημόσιο εξευτελισμό που έχουν βιώσει στους χώρους του. 
Οπως αποκαλύπτουν, μετά το τέλος της αθλητικής σεζόν οι φοιτητές του κολεγίου Σεν Πολ, το οποίο ανήκει στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, διοργανώνουν sex parties στην αίθουσα «Ρότζερς», γνωστή και ως «αίθουσα οστών», καλύπτοντας απ’ άκρη σ’ άκρη το πάτωμά της με στρώματα.

«Απαράδεκτο» έθιμο

Οι φοιτητές καλούνται να συνοδεύονται από μια κοπέλα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος, διαφορετικά κάθε φορά. Η επόμενη μέρα, ωστόσο, βρίσκει τις κοπέλες εκτεθειμένες στο εσωτερικό δίκτυο ανταλλαγής αρχείων του πανεπιστημίου, γνωστό και ως «fun box», καθώς οι φοιτητές αποκαλύπτουν τα ονόματά τους και τις βαθμολογούν για τις επιδόσεις της προηγούμενης νύχτας, χρησιμοποιώντας τίτλους ταινιών πορνό για να τις χαρακτηρίσουν σεξουαλικά. 

Μετά τις αποκαλύψεις οι Αρχές του κολεγίου, τα δίδακτρα του οποίου ανέρχονται στα 20.000 ευρώ ετησίως, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρευνα γι’ αυτό το «απαράδεκτο» έθιμο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα