Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Πληρωμές ΔΕΗ με ένα «κλικ»

❱❱ Μέσω διαδικτύου οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν λογαριασμούς σε μηνιαία βάση, αντί για δίμηνοΜέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της ΔΕΗ, της υπηρεσίας της e-bill και της εφαρμογής για φορητές συσκευές iOS και Android θα γίνονται η έκδοση και η εξόφληση των λογαριασμών. Ετσι, οι οικιακοί πελάτες ή οι επιχειρήσεις μπορούν να εγγραφούν ώστε να λαμβάνουν μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό ή να πληρώνουν σε μηνιαία βάση και όχι κάθε δίμηνο. 

Οι πελάτες που είναι εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν στην υπηρεσία e-bill μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα «Μηνιαίος Λογαριασμός» για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να εξοφλούν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους κάθε μήνα. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι κοινόχρηστες παροχές.

Το πρόγραμμα

Με το πρόγραμμα «Μηνιαίος Λογαριασμός» οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε μήνα, αντί κάθε δύο μήνες. Μέσα στο τετράμηνο εκδίδονται τρεις λογαριασμοί έναντι και ένας εκκαθαριστικός. Ο έναντι λογαριασμός του μήνα υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της κατανάλωσής σας την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τα ποσά υπέρ δήμου υπολογίζονται, αντίστοιχα, βάσει των ημερών έκδοσης (π.χ., 30 ημέρες). Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός υπολογίζεται βάσει των ενδείξεων που λαμβάνονται από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), αφού αφαιρεθούν τα ποσά που έχετε χρεωθεί για ρεύμα στους ενδιάμεσους έναντι λογαριασμούς. Επιπλέον, η πρόσβαση στους λογαριασμούς σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου.

Αν είστε οικιακός πελάτης, επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση με διμηνιαία έκδοση λογαριασμών, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πρώτα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία e-bill, στη συνέχεια επιλέγετε «λήψη μόνο Ηλεκτρονικού Λογαριασμού» και το πρόγραμμα «Μηνιαίος Λογαριασμός». Η υπηρεσία e-bill έχει αναβαθμιστεί από τις 16 Ιουνίου 2017, έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να έχουν αυτόματη και ασφαλή πρόσβαση στους λογαριασμούς ρεύματος όλων των ακινήτων που εκδίδονται στο όνομά τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής λήψης μόνο ηλεκτρονικού λογαριασμού ή και μηνιαίου, αντί διμηνιαίου, σε όσους το επιθυμούν. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί πριν από τις 16 Ιουνίου 2017 θα πρέπει να ανανεώσουν την εγγραφή τους προκειμένου να επωφεληθούν από την αναβαθμισμένη υπηρεσία.

Κατά την ανανέωση της εγγραφής θα χρειαστεί να καταχωρίσουν τα προσωπικά στοιχεία τους: Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ) ή διαβατηρίου. Αν τα παραπάνω στοιχεία είναι ίδια με αυτά που είναι καταχωρισμένα στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για τον συγκεκριμένο κωδικό εταίρου, τότε η ανανέωση της εγγραφής ολοκληρώνεται άμεσα. Στην περίπτωση που τα στοιχεία τα οποία δηλώθηκαν κατά την εγγραφή δεν επιβεβαιωθούν ή δεν είναι καταχωρισμένα στη ΔΕΗ, ο χρήστης θα πρέπει να αποστείλει αποδεικτικό ΑΦΜ (οποιοδήποτε έγγραφο του TAXIS) και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας. Η διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, τηλεφωνικά μέσω του 11770 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της επιχείρησης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...