Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Πράσινο για 19η φορά

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας δύσκολα του ΠΑΟΚ 79-73 στο Ηράκλειο

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός!Ο ΠΑΟΚ με την άμυνα ζώνης που επέλεξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό (70-67), όμως οι Πράσινοι είχαν στο φινάλε καθαρό μυαλό, σημείωσαν μεγάλα καλάθια και πήραν τη νίκη με 79-73 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κατακτώντας το 19ο τρόπαιο στον θεσμό και διευρύνοντας το σερί που τους θέλει να κατακτούν τουλάχιστον ένα τρόπαιο τη σεζόν τα τελευταία 24 χρόνια.

Το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι, κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς μετά το πρώτο 10λεπτο, όταν η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ήταν καταιγιστική και σόκαρε τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας προβάδισμα 19 πόντων (23-4) στις αρχές του αγώνα.

Ο Νικ Καλάθης, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τους πόνους στο πέλμα, ήταν και πάλι ο ηγέτης των νικητών, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ έδωσε πολλές λύσεις για τον Παναθηναϊκό, που είχε πρόβλημα απέναντι στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, αλλά και από τα επιθετικά ριμπάουντ που έπαιρναν οι παίκτες του Παπαθεοδώρου.
Με αυτά τα δύο αγωνιστικά στοιχεία και τους Μαργαρίτη, Χάτσερ ο ΠΑΟΚ τρόχισε τη διαφορά (51-54 από το 36-46 του ημιχρόνου) και το ματς πήγε έως το τέλος στην κόψη του ξυραφιού. Ο Παναθηναϊκός με 6/6 βολές αντέδρασε στο 70-67 υπέρ του ΠΑΟΚ και με καλές επιλογές, αντίθετα με εκείνες του ΠΑΟΚ που ήταν βιαστικές, κράτησε τη νίκη και πήρε το τρόπαιο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:15-29, 36-46, 58-59, 73-79.

ΠΑΟΚ (11/17 β., 13/38 δ., 12/28 τρ., 24-8 ριμπ., 15 ασ., 5 κλ., 4 κοψ, 9 λ.): Τζόουνς 9 (3), Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τέπιτς (5 ριμπ.), Μαργαρίτης 13, Ζάρας 3 (1), Χάτσερ 23 (4/6 τρ.), Γκάρετ 10 (15 ριμπ.), Γκος 15 (4/10 τρ.).

Παναθηναϊκός (14/17 β., 19/32 δ., 9/25 τρ., 32-5 ριμπ., 21 ασ., 6 κλ., 4 κοψ., 13 λ.): Τόμας 12 (2 τρ., 10 ριμπ.), Πέιν, Λάνγκφορντ 17 (3 τρ., 5 ριμπ.), Παπαπέτρου 10 (1), Γκιστ 14 (8 ριμπ.), Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ, Καλάθης 19 (2 τρ., 5 ριμπ., 9 ασ., 5 λ.), Αντετοκούνμπο 5 (1), Μήτογλου 2.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα