Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Πέθαναν» τον Δασκαλάκη!

❱❱ Μακάβριες φήμες με αφορμή την εισαγωγή του τραγουδιστή σε νοσοκομείοΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ανάστατη είναι η Ρόδος μετά τις φήμες ότι ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι νεκρός. Η ψευδής είδηση, μάλιστα, με τον «θάνατο» του τραγουδιστή έκανε τον γύρο και των social media… Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι μια χαρά, μιλά στην «Espresso» για τα fake news που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο του νησιού.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Εμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη που έγραψε: “Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τον Δασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων κ.λπ., μην πω ονόματα. Ολα καλά ο Τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης”».

Το σοκ για μένα, τη σύζυγό μου, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους ήταν μεγάλο» αναφέρει ο τραγουδιστής φανερά ταραγμένος. «Να ανακοινώσω λοιπόν πως ζω! Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα θέμα με την υγεία μου. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόμουν στο ρεστοράν μου, το Blue Coast, όταν με έπιασαν φριχτοί πόνοι στο στομάχι. Διπλώθηκα. Τρόμαξα εγώ, τρόμαξε και το προσωπικό. Μεταφέρθηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στα απαραίτητα για να σταματήσει η αιμορραγία» αποκάλυψε ο Ροδίτης τραγουδιστής. «Καταλάβαινα πως κάτι συνέβαινε, είχα αιμορραγίες, αλλά δεν το έλεγα σε κανέναν. Το ρεστοράν μου απασχολεί αρκετό προσωπικό και δεν ήθελα ξαφνικά να κατεβάσω ρολά και να χαθούν μεροκάματα. Ομως δεν το απέφυγα. Οταν ξεκίνησαν οι πόνοι, ακυρώσαμε 300 τραπέζια ρεζερβέ, ζητώντας συγγνώμη από τους πελάτες μας, και μείναμε κλειστά» προσθέτει.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης θα ταξιδέψει την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης για να συναντήσει τον γιατρό που ανέλαβε τη δύσκολη επέμβαση. Θα τον συνοδέψει η σύζυγός του Κατερίνα, η οποία στάθηκε στο πλευρό του, άυπνη σχεδόν 70 ώρες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. 

Οι γιατροί της Ρόδου τού έκαναν εισαγωγή προκειμένου να τον παρακολουθούν στενά, όμως εκείνος υπέγραψε και έφυγε για να ανοίξει το μαγαζί του. Του συνέστησαν ξεκούραση, ακινησία, ηρεμία, αλλά εκείνος είναι και πάλι επί ποδός. «Με λένε τρελό, αλλά έτσι είμαι! Αμα είμαι όρθιος, νιώθω ότι όλα πάνε καλά» αναφέρει γελώντας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...