Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αγκαλιές όλο γλύκα του Σόμμερ στην πρώην του

❱❱ Η σχέση τους παραμένει… γλυκιά και μετά τον χωρισμό τους! Ο Κώστας Σόμμερ έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας με…

… άλλους δύο συνεταίρους μαγαζί με γλυκά και ζαχαρωτά, και η πρώην του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν παρούσα στη βραδιά των εγκαινίων για να τον στηρίξει.

Το όμορφο μοντέλο, που επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λος Αντζελες, βρέθηκε από νωρίς στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος του πρώην της.

Σκαμπανεβάσματα

Το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι, που, όπως φαίνεται, διατηρεί φιλικές σχέσεις, δεν αρνήθηκε να ποζάρει αγκαλιά στους φωτογράφους, ενώ και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πέρασε αρκετή ώρα μαζί, σε σημείο που αν δεν είχε γίνει γνωστό ότι εδώ και τρεις μήνες οι δύο τους τραβούν χωριστούς δρόμους θα πίστευε κανείς ότι όλα είναι καλά ανάμεσά τους.

Η Ναυσικά και ο Κώστας ύστερα από τριάμισι χρόνια σχέσης και πολλά σκαμπανεβάσματα αποφάσισαν να χωρίσουν την περίοδο των γιορτών, πληροφορία που είχε επιβεβαιώσει ο ηθοποιός μπροστά στις κάμερες: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Ολα καλά. Τι να κάνεις; Ετσι είναι η ζωή. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα