Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Ηράκλειο Κρήτης: Κύριε, είστε ολίγον έγκυος

❱❱ Πήρε τα αποτελέσματα εξέτασης αίματος και έμεινε «κάγκελο»Ενα περιστατικό για γέλια και για κλάματα καταγγέλλει ένας άντρας πως του συνέβη σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που είχε κάνει, αλλά πληροφορήθηκε εμβρόντητος ότι είναι… έγκυος!

Το μπέρδεμα στα χαρτιά θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά και τα μάτια του.

«Πήγα να κάνω μια εξέταση ρουτίνας και με έβγαλαν έγκυο!» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Π.Π. στο neakriti.gr. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα, ότι δηλαδή είναι έγκυος. Ο άντρας δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και αρχικά κοίταξε αποσβολωμένος τον γιατρό, ενώ μετά τον ρώτησε αν είχε ακούσει καλά. Πάντως, το νοσοκομείο απάντησε στα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας μέσα σε χρόνο μηδέν:

«Σε απάντηση ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων με τίτλο “Αντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε… έγκυος”, έπειτα από διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αρμόδιο εργαστήριο του νοσοκομείου, προκύπτει ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα παρερμηνείας των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι στην πρώτη στήλη, ενώ στη διπλανή στήλη αναφέρονται τα φυσιολογικά επίπεδα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αυτά σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να ερμηνεύονται μόνο από γιατρούς. Για τη διευκόλυνση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και ηλεκτρονικά τα εργαστηριακά αποτελέσματα, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (e-apotelesmata) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου».

Ποικίλες αντιδράσεις

Πάντως, το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού από τη μία κάποιοι είδαν την αστεία πλευρά του πράγματος, αλλά από την άλλη δεν μπορεί κανείς να παραλείψει το γεγονός ότι, αν έγινε μία φορά το λάθος, μπορεί να ξαναγίνει, και την επόμενη φορά να μην αφορά εγκυμοσύνη, αλλά ίσως κάτι πιο σοβαρό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...