Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο frontman «λύγισε»!

Ο θάνατος της γιαγιάς του την ημέρα των γενεθλίων του έκανε τον Μηνά Τσίγκο (τραγουδιστής των 15 50) να λιποθυμήσει στα παρασκήνια λίγο μετά την εμφάνισή του στο «Rising star»

Κατέρρευσε στα παρασκήνια του «Rising star» μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Ο Μηνάς Τσίγκος, ο οποίος τραγούδησε την περασμένη Κυριακή στα duets του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1 το κομμάτι «Uptown Funk» σε συνεργασία με τον συμπαίκτη του Νίκο Μακαντάση, ανησύχησε τους ανθρώπους της παραγωγής, αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους.

Αιτία; Η λιποθυμία του λίγη ώρα αφότου εμφανίστηκε on stage, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια της κριτικής επιτροπής και το 79% της ψηφοφορίας του κοινού.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον frontman του συγκροτήματος 15 50, αλλά και πολλοί fans του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά το τέλος του ντουέτου που παρουσίασε μαζί με τον Νίκο Μακαντάση. Ο συνήθως χαμογελαστός και πλακατζής Μηνάς ήταν κάπως σκυθρωπός και σκεφτικός. Ο ίδιος δεν το έδειξε καθόλου όσο τραγουδούσε, αλλά μετά κάποιοι διέκριναν μια θλίψη στο βλέμμα του.

Σε ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής στο facebook την επόμενη μέρα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η διάθεσή του δεν ήταν τόσο ανεβασμένη όσο είναι συνήθως. «Δέχομαι πολλά μηνύματα για το ότι δεν χαμογελούσα αρκετά και ήμουν κάπως στο live. Ζητώ συγγνώμη. Βιώνουμε δύσκολες στιγμές με τη μητέρα μου λόγω απώλειας και ήταν λίγο δύσκολα» έγραψε χαρακτηριστικά. Πράγματι, μία ημέρα πριν από το show, που είχε μάλιστα και τα γενέθλιά του, ο Μηνάς Τσίγκος έχασε τη γιαγιά του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Παρά τα συναισθήματα πόνου που ένιωθε ο τραγουδιστής, έδειξε τον επαγγελματισμό του και εμφανίστηκε κανονικά στο «Rising star» το βράδυ της Κυριακής χωρίς να εξομολογηθεί σε κανέναν αυτό που τον βασάνιζε. Η πίεση που ένιωθε ήταν τέτοια που, αφού έφερε εις πέρας τη μουσική αποστολή του, πήγε στα παρασκήνια, όπου και λιποθύμησε. Φυσικά, συνήλθε αμέσως και τότε ενημέρωσε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της παραγωγής για την απώλεια της γιαγιάς του.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα