Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η «βασίλισσα των πανηγυριών»

Η Χαρά Βέρρα οργώνει την ελληνική ύπαιθρο αφήνοντας πάντα το στίγμα της στη διασκέδαση

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Θα κάνω ζημιές» τραγούδησε η Χαρά Βέρρα και πράγματι, όπου εμφανίζεται, κάνει… ζημιές με το άνευ προηγουμένου κέφι που δημιουργεί! Δικαίως, λοιπόν, την αποκαλούν «βασίλισσα των πανηγυριών» κι εκείνη το απολαμβάνει!

Η Χαρά, η οποία οργώνει την ελληνική ύπαιθρο και όχι μόνο, αφήνοντας πάντα το ξεχωριστό στίγμα της στη διασκέδαση, είναι γόνος μιας πολύ γνωστής κι αγαπημένης οικογένειας καλλιτεχνών. Κόρη του τραγουδιστή Γιώργου Βέρρα και ανιψιά της θρυλικής Τασίας Βέρρα, μπήκε στο τραγούδι από μικρή.

Ο πατέρας της την έπαιρνε μαζί του στα πανηγύρια και σε ηλικία 17 ετών την ανέβασε στο πάλκο για να τραγουδήσει το «Λουλουδάκι του βουνού» και να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Μάλιστα, όπως εξομολογείται η ίδια, ο μπαμπάς της δεν ήθελε η κόρη του να ακολουθήσει το τραγούδι και την έστειλε να γίνει κομμώτρια. Ωστόσο, το 2000 ο συνθέτης Κώστας Πίτσος διέκρινε το ταλέντο της και τη συμπεριέλαβε στο σχήμα του, στο κέντρο Οραμα Πατρών, δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της.

Το πρώτο της CD

Με τον παραγωγό Ανδρέα Σταματελάτο κυκλοφόρησαν πριν από κάποια χρόνια το πρώτο CD της και ακολούθησαν άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές, μέσα από τις οποίες ξεχώρισαν τα τραγούδια «Υποπτα γυρνάς», «Δυο αγάπες, δυο ζημιές», «Χίλια τριαντάφυλλα» και φυσικά το «Θα κάνω ζημιές», που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Επίσης έχει κάνει σουξέ και κομμάτια τα οποία στο παρελθόν ακούσαμε από άλλες τραγουδίστριες, όπως το «Μάδαγε τις μαργαρίτες», που πρωτοτραγούδησε η Μαρίνα Χάρου, και το «Στραβοτιμονιές», με πρώτη διδάξασα την Ελευθερία Χριστοπούλου. Αυτό το Σαββατοκύριακο η «Espresso» κυκλοφορεί με τη νέα δισκογραφική δουλειά της, που έχει τον τίτλο «Φωτιές», αλλά κι ακόμη ένα CD, το οποίο περιλαμβάνει μια ζωντανή ηχογράφηση της τραγουδίστριας με 28 χορευτικές επιτυχίες της. Τη μουσική των 11 καινούργιων τραγουδιών της υπογράφουν ο Κώστας Πίτσος, ο Σπύρος Κώττης, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Σκρουτζ και τους στίχους η Ρούλα Βλάχου, ο Μάκης Μπέκος και η ίδια η Χαρά Βέρρα.

Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε εμφάνιση της τραγουδίστριας γίνεται χαμός! Ειδικά τις εποχές πριν από την οικονομική κρίση οι σαμπάνιες έρρεαν στις παραγγελιές που τραγουδούσε, ενώ αμέτρητα πανέρια με λουλούδια έπεφταν στα πόδια της.

«Σε κάθε εμφάνισή μου η προσέλευση του κόσμου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν με αποκαλούν “βασίλισσα του πανηγυριού”, είναι πολύ τιμητικό για μένα. Αλλωστε από τους γάμους και τα πανηγύρια ξεκίνησα και σε αυτά συνεχίζω και θα πηγαίνω πάντα» μας λέει. Σε ένα τέτοιο κλίμα ξέφρενης διασκέδασης φυσικό είναι να συμβούν και… παρατράγουδα από θερμόαιμους θαυμαστές. «Κάποιος θαμώνας, όταν τραγουδούσα την παραγγελιά του, εκστασιάστηκε τόσο πολύ που, χωρίς να το καταλάβει, μου πέταξε ένα τραπέζι στο κεφάλι και με τραυμάτισε. Πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα 12 ράμματα» αναφέρει και συνεχίζει: «Μπορώ να πω ότι φτηνά τη γλίτωσα, αν και μου έμεινε ένα σημάδι, για το οποίο ο Σταμάτης Γονίδης με συμβούλεψε να μην κάνω πλαστική και να το αφήσω για γοητεία».

Η Χαρά έχει τέσσερα αδέρφια, τον Αγγελο, την Ξένη, τον Αντώνη (μουσικός και αυτός, στα ντραμς, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της στη δουλειά) και τον Σπύρο, που επίσης ακολουθεί τη δική του πορεία στο τραγούδι.

«Είμαι τυχερή στη ζωή μου που έχω τα αδέρφια μου και πολύ περήφανη γι’ αυτούς» υποστηρίζει, ενώ δεν κρύβει και τη μεγάλη αγάπη της στην οικογένειά της, στα δυο παιδιά της, την Κωνσταντίνα και τη Γεωργία, και την εγγονή της, τη μικρή Χαρούλα, που λατρεύει.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...