Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Ραγισμένη φυσαρμόνικα

❱❱ Φίλοι, συνάδελφοι και η μοναχοκόρη της Μαργαρίτα αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι την Μπέμπα Μπλανς Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Μόνο για μένανε καράβι δεν έχει πια να ταξιδέψω». Με το τραγούδι αυτό, σήμα κατατεθέν της δισκογραφίας της, αποχαιρέτησαν την Μπέμπα Μπλανς οι συγγενείς και οι λιγοστοί φίλοι και συνάδελφοί της, το Σάββατο το πρωί, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η επιστήθια φίλη της Γιώτα Γιάννα έπαιζε στη φυσαρμόνικα τη μελωδία του τραγουδιού, συνοδευόμενη από φίλο της μπουζουξή, ενώ η επίσης κολλητή της Ξανθή Περάκη -οι δυο τους ήταν στο πλευρό της στην πολύ δύσκολη περίοδο της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Σπηλιοπούλειο- το τραγουδούσε.

Τη συνόδευαν ο αδελφός της, ο επίσης γνωστός τραγουδιστής Περικλής Περάκης μαζί με τον Κώστα Βενετσάνο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους ερμηνεύοντας κάθε στίχο του τραγουδιού της αείμνηστης «Ελληνίδας Μπριζίτ Μπαρντό».

f6 0

Το πιο τραγικό από τα ελάχιστα συγγενικά πρόσωπα της εκλιπούσας που έδωσαν το «παρών» ήταν αναμφισβήτητα η κόρη της, η οποία έως τώρα δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια, καθώς δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας.

Τραπέζι συλλυπητηρίων

«Σας ευχαριστούμε πολύ που τιμήσατε τη μητέρα μου» μας είπε λίγο μετά την κηδεία η Μαργαρίτα, το μοναχοπαίδι της Μπέμπας Μπλανς, και δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε τη γλυκιά φωνή της, που έμοιαζε πολύ μ’ αυτή της μητέρας της. Μετά την κηδεία, ακολούθησε το τραπέζι συλλυπητηρίων στον Μαγεμένο Αυλό, το οποίο διοργάνωσε στη μνήμη της Μπέμπας Μπλανς ο ιδιοκτήτης του θρυλικού μαγαζιού Δημήτρης Θεοφίλου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε ενδιαφερθεί για την υγεία της αείμνηστης τραγουδίστριας την τελευταία περίοδο που έδινε μάχη για τη ζωή της.

«Αντίο» και από την Καίτη Γκρέυ 

Στο τραπέζι των συλλυπητηρίων ήταν παρούσα και η θρυλική Καίτη Γκρέυ, με την οποία η Μπέμπα Μπλανς είχε δουλέψει στο παρελθόν και πάντα διατηρούσε μαζί της πολύ καλή σχέση.

«Αν και, όπως ξέρετε, τελευταία είχα κάποια προβλήματα με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ακόμη να αναρρώνω, δεν θα μπορούσα να μην παραστώ στο τελευταίο ταξίδι της Μπέμπας. Αν και δεν κατάφερα να έρθω στο νεκροταφείο, μπόρεσα να είμαι σε αυτή τη συγκέντρωση στη μνήμη της» είπε στην «Espresso» η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία είχε στείλει στεφάνι για να αποχαιρετήσει την καλή της φίλη.

Η υπέροχη Καίτη Γκρέυ θυμήθηκε ιστορίες που είχε ζήσει με την αγαπημένη της Μπέμπα Μπλανς στο πάλκο και τις μοιράστηκε μαζί μας! Χαρακτηριστικό του πόσο μεγάλα ονόματα ήταν οι δυο τους εκείνη την εποχή ήταν το περιστατικό με δύο φανατικούς θαυμαστές τους, γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου εκείνης της εποχής, οι οποίοι έκαναν κόντρες για το ποιος θα τους πετάξει τα περισσότερα λουλούδια.

qergr

«“Ο δικός μου είναι πιο γαλαντόμος” έλεγα στην Μπέμπα κι εκείνη γελούσε» μας λέει η κυρία Γκρέυ, συμπληρώνοντας πως η Μπέμπα Μπλανς ενδιαφερόταν πολύ για το ντύσιμό της στην πίστα, αλλά και στην καθημερινή ζωή της και έφερνε πολλά ρούχα από το εξωτερικό. 

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...