Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ρινγκ με τον Γκλέτσο στη Φθιώτιδα

❱❱ Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κυρίτσης κατήγγειλε ότι ο Απόστολος Γκλέτσος τον χτύπησε και τον έβρισεΠρωταγωνιστής άγριου επεισοδίου με θύμα τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Κυρίτση φέρεται ότι ήταν ο δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ του Σαββάτου στην κοπή πίτας της Agroinvest στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο αντιπεριφεριάρχης, όλα άρχισαν όταν ο δήμαρχος Στυλίδας τον πλησίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Τσαμαντάνη» και του ζήτησε να βγουν έξω για να συζητήσουν. Οπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Κυρίτσης, μόλις βγήκαν έξω, δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος φέρεται ότι τον έβρισε χυδαία και τον χτύπησε με γροθιές και κλοτσιές.

Μετά την επίθεση ο Δημήτρης Κυρίτσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πως όλα πήγαιναν καλά με την υγεία του.
Αμέσως μετά επισκέφθηκε μαζί με τον αντιπεριφεριάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του δημάρχου.

Στο ίδιο τμήμα έφτασε λίγη ώρα αργότερα και ο Απόστολος Γκλέτσος και κατέθεσε κι εκείνος με τη σειρά του μήνυση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη. Και οι δύο κρατήθηκαν και, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής με εντολή εισαγγελέα, θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Ψευτομαγκιές

Την επίθεση κατά του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση από τον Απόστολο Γκλέτσο καταδίκασε με δήλωσή του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη μεταξύ τους κόντρα: «Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταηλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω πως, εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται, πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...