Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Θέλω να με σπάτε στο ξύλο με φάπες»

❱❱ Τα αρρωστημένα μηνύματα θαυμαστή της Μπεζαντάκου, που της ζητάει να γίνει ο σκλάβος τηςΘέλει να γίνει σκλάβος της και την παρακαλάει να του κάνει δώρο ένα γερό… μαστίγωμα για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου!

Σοκ έπαθε η Στέλλα Μπεζαντάκου όταν πριν από λίγες μέρες άρχισαν να καταφτάνουν στο messenger της hardcore μηνύματα από έναν θερμόαιμο και ιδιαίτερα βιτσιόζο θαυμαστή της. Ο Σπύρος, όπως της συστήθηκε, έχει υποτακτικό ρόλο στον σεξ και αναζητά μια λαχταριστή αφέντρα για να τον… πατήσει κάτω και να τον εξευτελίσει!

Δεν το έβαλε κάτω

Τι ήταν να το διαβάσει αυτό η γνωστή τραγουδίστρια; Εμεινε στήλη άλατος και λίγο έλειψε να της πέσει το κινητό από τα χέρια. Στην αρχή δεν του έδωσε σημασία. Αλλωστε, είναι πολλοί εκείνοι που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα τα οποία ξεπερνούν τα όρια.

Ο wannabe σκλάβος της, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τη… βομβαρδίζει με τις πονηρές επιθυμίες του, οι οποίες θα έκαναν ακόμη και τον Κρίστιαν Γκρέι της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» να κοκκινίσει από ντροπή.

«Η θέση μου και η αξία μου είναι να σκουπίζω τα παπούτσια σας, κυρία μου. Είστε ανώτερή μου και το ξέρετε. Θα με σπάτε στο ξύλο με φάπες, με καρπαζιές, με κλοτσιές, με το μαστίγιο, κυρία. Είμαι το σκουπίδι σας, το υποπόδιό σας, το ξέρετε, κυρία…» της έγραψε, μεταξύ άλλων, εκφράζοντας κατόπιν την επιθυμία του να της κάνει δώρο τον εαυτό του για τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να τον εξευτελίσει όπως εκείνη θέλει.

«Δεν έχω καμία αξία μπροστά σας, παρά μόνο για να σκουπίζω τις σόλες των παπουτσιών σας, είμαι ένα μηδενικό, ένας αρσενικός σκλάβος που πιστεύει στη θηλυκή υπεροχή και υποστηρίζει την παγκόσμια μητριαρχία» συνέχισε ο Σπύρος, εκλιπαρώντας τη Στέλλα να γίνει η αφέντρα του και να τον υποτάξει δίνοντάς του ένα γερό ξύλο με μαστίγιο!

Μία, δύο, πέντε, δέκα, η εκρηκτική τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα, στο οποίο του εξήγησε με όλη την ευγένεια που τη διακρίνει ότι είναι μια παντρεμένη γυναίκα, πολύ ευτυχισμένη με τον άντρα της και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει η αφέντρα του ίδιου ή κανενός άλλου.

Οπως επίσης του έγραψε, προτού τον μπλοκάρει οριστικά από το messenger της, δεν την κολακεύουν καθόλου τέτοιου είδους εκδηλώσεις θαυμασμού. Το μόνο που εύχεται τώρα η τραγουδίστρια είναι να μην παρουσιαστεί μπροστά της σε κάποιο από τα live που έχει κλείσει το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως το βράδυ της Παρασκευής, οπότε θα εμφανιστεί σε γνωστό στέκι στο Γκάζι.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα