Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Παρέλαση» με φλας!

❱❱ Πρώτη κοσμική εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη μετά την δημοσιοποίηση του έρωτά τουςΑστραψαν τα φλας των φωτογράφων στην πρώτη επίσημη κοσμική εμφάνιση του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού της showbiz Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Νατάσας Καλογρίδη! 

Η άφιξη του γνωστού ποινικολόγου και της εκκεντρικής ηθοποιού στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» προκάλεσε ντελίριο στους δημοσιογράφους, που κυριολεκτικά… όρμησαν πάνω τους για μια δήλωση, με τις κάμερες να στριμώχνονται άγρια στην είσοδο του θεάτρου «Αθηνά».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με την ευγένεια που τον διακρίνει, αρνήθηκε να μιλήσει, στάση που κράτησε και η σύντροφός του, η οποία έκανε ως συνήθως εμφάνιση-υπερπαραγωγή, φορώντας στενό τζιν παντελόνι, λευκό κοντό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες.

Λαμπερή, με τέλειο μακιγιάζ κι ένα χαμόγελο ευτυχίας μέχρι… τα αυτιά, η Νατάσα Καλογρίδη δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί (και) σ’ ένα ολιγόλεπτο κρυφτούλι με τους ρεπόρτερ, αποφεύγοντας εντέχνως να δώσει κοινή συνέντευξη με την κόρη του συντρόφου της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο θέατρο.

Στη νυχτερινή Αθήνα

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος και η Νατάσα έχουν κάνει πολλές εξόδους στη νυχτερινή Αθήνα, πηγαίνοντας σε γνωστά κέντρα διασκέδασης και σε πολυτελή εστιατόρια. Κάθε φορά, ωστόσο, απέφευγαν τα φλας των παπαράτσι. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγαν εν γνώσει τους σε μέρος όπου υπήρχαν φωτογράφοι, δίχως να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

offer

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ Η ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΕΤΤΑ

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη ήταν η μόνη που είχε όρεξη για δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης»! Οταν ρωτήθηκε σχετικά με την παράσταση «Μαριχουάνα, Stop», που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, έριξε τη… βόμβα της!

Σχολιάζοντας την επιλογή της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον ρόλο της «Καίτης Λαγοπούλου», που υποδύθηκε η αείμνηστη μητέρα της στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, δήλωσε: «Από τότε που άκουσα ότι θα γίνει αυτό το έργο, ένα κορίτσι μού ήρθε στο μυαλό. Δεν την ξέρω προσωπικά – είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Το είχα πει και στον Γιώργο Βάλαρη». Οσο για την Ντορέττα; Δεν θα λέγαμε ότι την κολάκεψε ακριβώς στη συνέχεια των δηλώσεών της.

maria eleni likoyrezoy ntoreta papadimitriou konstantina kommata

«Δεν θέλω να θίξω την Ντορέττα ή κάποιον άλλον, αλλά πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα έχει μια φρεσκάδα, μια ομορφιά! Μου θυμίζει τη μάνα μου λίγο στον “αέρα”, είναι και όμορφη, είναι και Θεσσαλονικιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Και, για να το εμπεδώσουν όλοι καλύτερα, κατέληξε στην εξής ατάκα: «Μακάρι να “σκίσει” η Ντορέττα και να τα πάει πολύ καλά, αλλά εγώ ήθελα την Κωνσταντίνα Κομμάτα».

Να θυμίσουμε ότι για τον ρόλο της «Καίτης Λαγοπούλου» είχε γίνει μια κουβέντα σε φιλική παρέα και με τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία όμως όχι απλά αρνήθηκε, αλλά δεν απάντησε καν.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...