Προβλέψεις για 12/6

ΑΣΤΡΑ

Προβλέψεις για 12/6

ΚΡΙΟΣ: Πολύ ευχαριστημένοι θα μείνετε από τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας, καθώς θα μείνετε έκπληκτοι από τη ζεστασιά με την οποία θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του ο σύντροφός σας. Ετσι θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για την κοινή σας πορεία και θα κάνετε τα αναγκαία βήματα για να προχωρήσει ο δεσμός σας περισσότερο. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, φανείτε συνετοί στα έξοδά σας και αποφύγετε τολμηρές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σκληρή προσπάθεια που έχετε κάνει για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας θα διαπιστώσετε πως αρχίζει να αποδίδει. Αρκεί να μείνετε πιστοί στα οράματά σας και να συνεχίσετε να εργάζεστε με συνέπεια και μεθοδικότητα. Στα αισθηματικά σας, αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μιλήσετε για όσα νιώθετε, θα πετύχετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοναδικές εμπειρίες σάς περιμένουν στα αισθηματικά σας, καθώς πετυχαίνετε να ανεβάσετε τη διάθεση του συντρόφου σας στα ύψη, με πολύ ευχάριστα αποτελέσματα και για εσάς τους ίδιους. Θα καταλάβετε πως έχετε πάρα πολλά κοινά και μπορείτε να ελπίζετε σε μια ποιοτική και μακροχρόνια πορεία. Οσοι είστε μόνοι μπορείτε να βρείτε το πρόσωπο που θα σας κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρμονία επικρατεί στα οικογενειακά σας, εσείς χαίρεστε την όμορφη ατμόσφαιρα και απολαμβάνετε τη ζεστασιά που εκδηλώνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται κάποιος συγγενής σας να φανεί πρόθυμος να βοηθήσει σε κάτι που σας απασχολεί. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να ζήσετε πολύ συναρπαστικές στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Ενας διάλογος όπου θα εκδηλώσετε όσα σκέφτεστε και όσα αισθάνεστε ανοιχτά θα ωφελήσει σίγουρα τη σχέση σας. Χρειάζεται όμως να παραμερίσετε για λίγο τα δικά σας «θέλω» και να ακούσετε με προσοχή τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Οσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση καθώς θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας καθώς σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε και χάρη στην τετράγωνη λογική σας έχετε όλα τα μέσα που θα οδηγήσουν τα βήματά σας στην επιτυχία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Στον αισθηματικό τομέα κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί και χάρη στον δυναμισμό και την προσωπική σας ακτινοβολία μπορείτε να υλοποιήσετε αποτελεσματικά τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και εφαρμόστε στην πράξη τα μηνύματά της. Ετσι θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας προσδοκίες και να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από τα αποτελέσματα. Θετικό ιδιαίτερα είναι το κλίμα όσον αφορά και τα οικογενειακά σας. Ιδιαίτερα όμως όσοι έχετε παιδί θα μπορέσετε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να οδηγήσετε τα αισθηματικά σας σε πολύ καλύτερο δρόμο, αρκεί να φανείτε ανοιχτοί σε διαφορετικά πράγματα και πάψτε να νομίζετε πως έχετε πάντα δίκιο. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τις κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ό,τι θελήσετε. Το θετικό κλίμα στα οικογενειακά θα σας δώσει ηρεμία και ψυχική δύναμη. Δώστε σημασία στη διαίσθηση και στα όνειρά σας, καθώς μπορεί να αποδειχθούν προφητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονη η κοινωνική σας ζωή, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θα σας θυμηθούν. Εσείς όμως θα επιλέξετε τη συντροφιά φίλων που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί τους, αλλά θα σας προσφέρουν γνώμες που θα σας φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητά σας. Αρκετά θετικές είναι οι προοπτικές και για τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χάρη στη διορατικότητα, την υπομονή και τα προσόντα σας πετυχαίνετε να φτάσετε τους στόχους για τους οποίους χρειάστηκε να προσπαθήσετε σκληρά στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά οδηγείστε σε σωστές κινήσεις και ασφαλείς επενδύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μη βιαστείτε όμως να προχωρήσετε, καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πως θέλετε τα ίδια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις θα χρωματίσουν τη μέρα σας και θα ανεβάσουν την αισιοδοξία σας. Θα κατανοήσετε πως τίποτα απ’ ό,τι συμβαίνει δεν είναι τυχαίο και θα διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, ανακαλύπτοντας το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Οσοι είστε μόνοι θα κάνετε μια πολύ αυθεντική και συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο αρκετά διαφορετικό από εσάς, πιθανόν από το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ: Ιδιαίτερα θετική μέρα για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και να μοιραστείτε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους. Στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά θα στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, καθώς θα μπορέσετε έτσι να αποφύγετε αρκετές λάθος επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ