Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Παμπ και ξενοδοχεία με σπέσιαλ μενού για σκυλάκια

Τα δημοφιλή στέκια στη Βρετανία όπου σερβίρουν ποτό και φαγητό σε τετράποδα

Πιάτα για σκύλους διαθέτουν όλο και περισσότερα εστιατόρια στη Βρετανία! Μάλιστα όχι μόνο ρεστοράν, αλλά και παμπ και ξενοδοχεία τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχαν καταλόγους με μενού για σκύλους, τώρα προβλέπουν πιάτα ντελικατέσεν για τα συμπαθητικά κατοικίδια! Ακόμα και το γκολφ κλαμπ The George έχει βάλει στο μενού του πιάτα για σκύλους, αφού πολλά από τα μέλη του πηγαίνουν στη λέσχη παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

Η συγγραφέας Τζέιν Κόμον μαζί με τον σκύλο της Ατλι έκανε περιήγηση στα μέρη όπου μπορούν οι άνθρωποι και οι σκύλοι να γευματίσουν, παρουσιάζοντας τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία όπου ένας σκύλος μπορεί να γευματίσει με το αφεντικό του αλλά και να διανυκτερεύσει!

Εστιατόριο Samuel Barlow
wrw5w5sds5t 9 0Στο Samuel Barlow του Σταφορντσάιρ το μενού για τους τετράποδους φίλους αλλάζει κάθε μέρα. Κι όχι μόνο το μενού, αλλά και το τι μπορεί να κάνει ένας σκύλος σε αυτό το εστιατόριο! Εκτός από το ψητό κοτόπουλο, που είναι η σπεσιαλιτέ τους για σκύλους, προβλέπονται και χάπενινγκ: από οργανωμένοι περίπατοι μέχρι και φεστιβάλ για σκύλους γίνονται εδώ.
wrw5w5sds5t 10Ξενοδοχείο «William Cecil»
wrw5w5sds5t 7
Κομψό και ιδιόμορφο θα χαρακτήριζε κάποιος το ξενοδοχείο «William Cecil», στο Στάμφορντ. Αν και βαρύ αγγλικό το στιλ του, η κατάσταση όταν μένεις εκεί -είτε είσαι σκύλος είτε άνθρωπος- είναι λίγο rock ‘n’ roll. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν και από το δωμάτιο, αφού προβλέπεται υπηρεσία δωματίου ακόμα και για τους σκύλους. Το μενού έχει μπολ με νιφάδες κρέατος, μπριζόλες κόντρα φιλέτο και μεταλλικό νερό. Συχνά υπάρχουν προσφορές στον κατάλογο, που ξεκινούν από τα 5 ευρώ για ένα πλήρες γεύμα για σκύλους, ενώ χωρίς προσφορά μπορούν να φθάσουν τα 18 ευρώ!
wrw5w5sds5t 12The Brandling Villa
wrw5w5sds5t 4
Tάκος από αυτιά γουρουνιού προσφέρει το Τhe Brandling Villa, στο Νιούκαστλ. Ο Φρανκ, ένα μπιγκλ, είναι ο μετρ της υπόθεσης εδώ: είναι ο δοκιμαστής κάθε πιάτου στο μενού! Από τις αντιδράσεις του οι υπεύθυνοι καταλαβαίνουν αν κάτι θα αρέσει ή όχι στους σκύλους πελάτες – η αλήθεια είναι ότι ο Φρανκ πέφτει πάντα μέσα! Είναι ίσως η πιο δημοφιλής κουζίνα για σκύλους στη Βρετανία και είναι δύσκολο να βρεις «τραπέζι» ελεύθερο, αν δεν κάνεις κράτηση νωρίς. Γύρω στα 7 ευρώ κοστίζει ένα πλήρες γεύμα για το κατοικίδιο.
wrw5w5sds5t 6Orange Tree – Νόρφολκ
wrw5w5sds5t 11
Εδώ και τρία χρόνια υπάρχει στο μενού του εστιατορίου Orange Tree, στο Νόρφολκ, μενού για σκύλους. Είναι το Scoobie Snacks, από το όνομα του δημοφιλούς σκύλου των καρτούν. Εδω φροντίζουν αρκετά για την υγιεινή διατροφή του τετράποδου. Σολωμός ή κοτόπουλο με γαρνιτούρα λαχανικών είναι οι βασικές προτάσεις του σκυλίσιου μενού. Δεν λείπουν βέβαια και οι λιχουδιές χοιρινού, που είναι σε καλή τιμή, αλλά δεν είναι και τόσο υγιεινή επιλογή!
wrw5w5sds5t 5Μαίρη Κοντολούρη

Ο… παράδεισος της γεύσης για κατοικίδια άνοιξε στο Αμστερνταμ
wrw5w5sds5t 3
Ουρά έκαναν ιδιοκτήτες σκύλων και γατών έξω από το Royal Canin Experience Center στην οδό Κάλβερστρατ, στο Αμστερνταμ, περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα του πρώτου pop up εστιατορίου για τετράποδα στην Ολλανδία.

Τα εγκαίνια του παράδεισου των γεύσεων για τα τυχερά τετράποδα έγιναν την τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, ώστε όλα να είναι άψογα σήμερα, που είναι η παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η επιλογή της 4ης Οκτωβρίου δεν είναι τυχαία, αφού σήμερα γιορτάζει ο προστάτης των ζώων, ο Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης. Ηδη από τις προηγούμενες ημέρες οι πρώτοι πελάτες απόλαυσαν περιποίηση πολλών αστέρων καθισμένοι σε κόκκινα βελούδινα μαξιλάρια. Το γεύμα τούς προσφέρθηκε σε δίσκο με τη σχετική διακόσμηση, αν και υπήρχε περίπτωση κάποιο ζώο να φάει το λουλούδι που υπήρχε στο μίνι ανθοδοχείο.

Το Royal Canin Experience Center θα λειτουργήσει ως το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε οι ιδιοκτήτες σκύλων και γατιών θα μπορούν εκτός από το να προσφέρουν ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα στα κατοικίδιά τους, να ενημερώνονται παράλληλα για το ποια τρόφιμα είναι πραγματικά κατάλληλα για κάθε ζώο.

Στους πρώτους ιδιοκτήτες των… τετράποδων πελατών που έχουν επισκεφτεί το Royal Canin Experience Center δόθηκε κουπόνι, με το οποίο πήραν άμεσα δωρεάν ταΐστρες με το όνομα του κατοικίδιου τους, δηλαδή ένα πιάτο και δίσκο σερβιρίσματος που έχει το λογότυπο «Experience Center». Επίσης, για τους πρώτους 5.000 πελάτες του πρώτου εστιατορίου για σκύλους και γάτες του Αμστερνταμ η Royal Canin & Pets Place υπόσχεται ότι έχει κι άλλα δώρα-έκπληξη.

Κάτια Γιαπαλάκη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....