Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σούπερ αθλήτριες στο «Nomads»

❱❱ Ολγα Πηλιάκη και Βασιλική Μιλλούση έχουν διακρίσεις σε ρυθμική και ενόργανη γυμναστικήΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήρθε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω του «Survivor» του Σκάι, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η σύζυγός του μέσω άλλου reality περιπέτειας, του «Nomads» του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ολγα Πηλιάκη, πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και σύζυγος του Χανταμπάκη, και η πρωταθλήτρια της ενόργανης και πρώην σύντροφος του χρυσού ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια Βασιλική Μιλλούση θα πάρουν μέρος στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου επώνυμοι και μη δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αν οι δύο κοπέλες περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, που απαιτεί η παραγωγή, τότε θα συμπληρώσουν την επταμελή ομάδα των διάσημων παικτών, που θα πετάξουν στις 28 Σεπτεμβρίου για το νησί Palawan των Φιλιππίνων, το οποίο ψηφίστηκε φέτος ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Να θυμίσουμε ότι την υπόλοιπη ομάδα συμπληρώνουν -όπως φημολογείται- ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο παγκόσμιος πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Μιχάλης Ζαμπίδης, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, ενώ ως φαβορί προβάλλεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Η Ολγα Πηλιάκη μάς έκανε υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα ως αρχηγός στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Μητέρα πλέον από τον γάμο της με τον Στέλιο Χανταμπάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις στην παράσταση «Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι», όπου υποδύθηκε το… ελάφι στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση μάς έχει δώσει αμέτρητες χαρές, κυρίως στη δοκό ισορροπίας, έχοντας συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιακούς. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες. Μάλιστα στο Κότμπους της Γερμανίας κέρδισε το χρυσό στο Challenge Cup στα 27 της. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τα στόματα όσων εξακολουθούν να πιστεύουν στον «άγραφο νόμο» της ενόργανης γυμναστικής που θέλει τις αθλήτριες να «συνταξιοδοτούνται» στα 20 χρόνια τους.

Η ομάδα του «Nomads» θα αρχίσει να αναχωρεί για το εξωτερικό τμηματικά: Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν οι τεχνικοί (πάνω από 80 άτομα!), στις 20/9 θα βρεθεί στο νησί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την ομάδα των celebrities και των απλών παικτών, ενώ οκτώ μέρες αργότερα θα αναχωρήσουν τα «αστέρια» του reality. Η εκπομπή θα προβάλλεται στις 21.00, σε επεισόδιο 90 λεπτών, από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα έχουμε την αποχώρηση παίκτη. Η περιπέτεια θα διαρκέσει ως το τέλος Δεκεμβρίου. Η εταιρία παραγωγής Eccholine έχει την τεχνογνωσία του παιχνιδιού, καθώς εδώ και 14 χρόνια που παίζεται το reality επιβίωσης έχει δώσει δείγματα γραφής. Σχετικά με το κόνσεπτ του ριάλιτι, οι παίκτες του «Nomads» θα είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα