Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός…

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τους γύρω σας με κατανόηση και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Καταπολεμήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές, ακόμα και οι μη επιθυμητές, θα βγουν τελικά σε καλό και στους δυο σας. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην τον πιέζετε να κάνει πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Κάντε όμως και ένα βήμα πίσω, γιατί έτσι μερικές φορές αποφεύγετε τις κόντρες. Οταν σε ερωτήσεις κάποιων ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια τους, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Εχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να αποταμιεύσετε. Αφού αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε και στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τους εγωισμούς. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές προτιμήστε τη διπλωματική οδό. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Στον χώρο της εργασίας αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσετε. Με την ευγένειά σας θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να αρχίσουν να ολοκληρώνονται. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες και ασχοληθείτε το πρωί με την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, απαιτείται να σηκώνετε ανάστημα. Δώστε μια ευκαιρία σε αγαπημένα πρόσωπα να σας δείξουν τα αισθήματά τους. Αν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σάς αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό πρόβλημά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάποια προβλήματα που άλλους τούς δυσκολεύουν. Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις, αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε οριστικά. Θα εκπλαγείτε και θα γίνετε αρκετά επιφυλακτικοί, εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...