Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Το «μυστικό» της μακροζωίας του 97χρονου Μανώλη Γλέζου

❱❱ Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει σκόρδο, λεμόνι, μέλι, ψάρια, ακτινίδια και γιαούρτι

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Σκόρδο, λεμόνι, μέλι, ψάρια, ακτινίδια και γιαούρτι περιλαμβάνει η συνταγή μακροζωίας του Μανώλη Γλέζου, έτσι όπως ο ίδιος την ανέλυσε σε διεθνές συνέδριο με θέμα τη μακροζωία ως έναν ρεαλιστικό στόχο.

Ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος παρουσίασε αναλυτικά τις διατροφικές συνήθειές του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ξυπνώντας τρώει σκόρδο και πως δεν κοιμάται ποτέ χωρίς να έχει φάει το γιαουρτάκι του. «Κάθε πρωί καταπίνω χωρίς μάσημα μια σκελίδα σκόρδο καθαρισμένο. Υστερα πίνω ένα ποτήρι λεμονάδα με μια κουταλιά μέλι και μετά τρώω δύο παξιμάδια με μαλακό τυρί και μπόλικο λάδι» είπε και συνέχισε: «Το πρόγευμα περιλαμβάνει φρούτα, κυρίως ακτινίδια. Το μεσημεριανό είναι ένα κανονικό γεύμα. Περιλαμβάνει σαλάτα, κρέας ή ψάρι. Ως νησιώτης προτιμώ το ψάρι, ενώ πίνω κρασί ή μπίρα, το απόγευμα φρούτα και το βράδυ ένα γιαουρτάκι».

Ο Μανώλης Γλέζος, ακομπλεξάριστος και με εφόδιο το χιούμορ, αφού δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση των διοργανωτών του συνεδρίου να μιλήσει για το πώς έφτασε σε αυτή την ηλικία, είπε ότι το μαρτύριό του είναι ότι φεύγουν οι φίλοι του και μένει εκείνος πίσω να τους κλαίει!

Αναμνήσεις από τα θρανία

❱❱Σχολικές αναμνήσεις ανασύρθηκαν χθες, πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους, από τα συρτάρια.
Και επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ως μαθητής, έχει… πολυκυκλοφορήσει, επιλέξαμε να αναδείξουμε τη λιγότερο γνωστή «μαθητική πλευρά» του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, από την εποχή του Κολλεγίου Αθηνών, τότε που ήταν ένα ψηλό αγόρι με φουντωτά μαλλιά. Μαζί, αλιεύσαμε και μια φωτογραφία του φίλου του και διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριου Λαζαρίδη από τα σχολικά θρανία. Ο Μητσοτάκης είναι ίδιος και σήμερα, αλλά ο Μακάριος έχει απολέσει αυτές τις ωραίες καστανόξανθες αφέλειες (δεξιά)!

Τα οικογενειακά βάρη

❱❱Δεν του φτάνουν τα εσωκομματικά βάσανα του υποψηφίου για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, έχει και τις πατρικές υποχρεώσεις. Πρωί πρωί χθες πήρε τα τρία παιδιά του και βουρ για το σχολείο.

Η Ελενα, η μεγάλη κόρη του, είναι μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, ο Γιώργος πάει στην Ε’ Δημοτικού και η Φωτεινή στη Δ’ Δημοτικού. Παρ’ όλα αυτά, ο πολύτεκνος μπαμπάς φρόντισε να υπενθυμίσει στη σύζυγό του Βασιλική Δημητράκα ότι, εξαιτίας των επικείμενων εκλογών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εκείνη θα πρέπει να σηκώσει και πάλι, όπως μας λέει, τα οικογενειακά βάρη.

(!)

❱❱Μετά τη βαρυσήμαντη δήλωσή του ότι είναι «πιο πασόκος από τους πασόκους» φρόντισε να δεχθεί στο γραφείο του τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, που είναι «πιο ΣΥΡΙΖΑ από ό,τι φαντάζεται»! Ο λόγος για ποιον άλλον;

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Στο πλαίσιο των επαφών για τη ΔΕΘ, ο υπουργός πήγε στο δημαρχείο και συνάντησε τον «άρχοντα» Μπουτάρη. Πάντως, αν κρίνουμε από το χαρούμενο ύφος του υπουργού, φανταζόμαστε ότι ο δήμαρχος του έλεγε τα συνηθισμένα του ανέκδοτα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα