Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025

Δύο εφοπλιστές διεκδικούν το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξει χέρια η εμβληματική κατοικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη επί της οδού Στησιχόρου, στο Κολωνάκι, καθώς δύο πλοιοκτήτες και μία γνωστή οικογένεια από το Λονδίνο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου, αξίας άνω των 3.000.000 ευρώ!

Η Έμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Η Εμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, με βάση τον κανόνα της Χρυσής Τομής των αρχαίων Ελλήνων.

Τάσος Παναγιωτόπουλος: Από το lockdown σε βιντεοκλίπ του Μάστορα και στην ταινία...

Για τη Δέσποινα Βανδή ήταν «έμπνευση», για τον Χρήστο...

Παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη: «Η ανισότητα έχει φύλο και είναι γυναικείο!»

Με παρέμβαση στη συζήτηση για την έκθεση σχετικά με τη στρατηγική ισότητας των φύλων στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες,

Μαύρη πρεμιέρα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… αριστερό στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λ. στο Καραϊσκάκη

Από τον
Χάρη Δάντση

Ανώμαλη προσγείωση… Η επιστροφή στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ κακή για τον Ολυμπιακό, που άργησε να ξυπνήσει και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κατώτεροι των περιστάσεων και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το λάθος διάβασμα του παιχνιδιού που έκανε και ο Μπέσνικ Χάσι.

Ενδεκάδα αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από Φορτούνη και Μάριν επέλεξε ο Χάσι. Ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου είδε, όμως, το (επιθετικό) πλάνο να χαλάει μόλις στα 69 δευτερόλεπτα. Και αυτό διότι οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους έπιασαν στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά του Ντουμπιά, που προτιμήθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Μπας Ντοστ, άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό. Προτού προλάβουν, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδος να ξεπεράσουν το σοκ, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα σε αντεπίθεση με σκόρερ τον Ζέλσον Μάρτινς, ύστερα από ασίστ του Ντουμπιά. Δοκάρι για τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας είχε ο Φερνάντες στο 18′, αλλά και ο Μάρτινς στο 40′, ενώ προηγουμένως ο Καπίνο είχε πει «όχι» σε τετ α τετ τόσο του Ντουμπιά όσο και του Κόατες. Οι Πορτογάλοι ήταν, όμως, ασταμάτητοι και έκαναν το 0-3 με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 43′.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Χάσι πέρασε στο ματς τον Ζντιέλαρ αντί του Φορτούνη, περιορίζοντας τις κινήσεις των Πορτογάλων στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, επιθετικά άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πάρντο με δύο γκολ αρχικά έκανε το 1-3 στο 89′ (και ενώ στην προηγούμενη φάση η Σπόρτινγκ είχε δοκάρι) και το 2-3 στο 90’+3, αλλά ήταν πολύ αργά. Την επόμενη αγωνιστική (27/9) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Τορίνο για το ματς με τη Γιουβέντους.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων η ομάδα του Πειραιά, αν και προηγήθηκε με 2-0 (18′ Κωστανάσιος, 20′ Λάμπρου), δεν κατάφερε να κερδίσει (2-2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Ρομαό, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης (46′ Ζντιέλαρ), Μάριν, Καρσελά (78′ Πάρντο ), Τζούρτζεβιτς (62′ Εμενίκε).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (Ζόρζε Ζέσους): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες (87′ Ριστόβσκι), Καρβάλιο, Μπατάλια, Ακούνια, Μάρτινς (72′ Μπρούνο Σέζαρ), Ντουμπιά (63′ Ντοστ).

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από 15 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε διάσταση από το καλοκαίρι, ενώ η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως την Τρίτη 11 Νοεμβρίου βγήκε το διαζύγιό τους

Τους χωρίζουν 24 χρόνια αλλά ζουν τον απόλυτο έρωτα – Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού

Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του ο γοητευτικός 53χρονος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών είναι μαζί δύο χρόνια και κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους καθώς θέλει να απασχολεί τα Μέσα με τη δουλειά και μόνο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της έκανε μεγάλη εταιρία να ακυρώσει τη χορηγία προϊόντος στην εκπομπή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πώς ένα σχόλιό της στάθηκε ικανό να κόψουν την χορηγία ενός προϊόντος μια μεγάλη εταιρία.

Δεν πάει ο νους σας ποιο είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Σαν βόμβα έσκασε, λοιπόν αποκάλυψη για τον νέο έρωτα του

Ηθοποιός αποκάλυψε on air πως δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο

Πρόσφατα χώρισε με γνωστό τραγουδιστή που είχε σχέση αλλά αποκάλυψε πως από τον γάμο της δεν έχει χωρίσει επίσημα με διαζύγιο

Νυχτοπερπάτησαν νύφη και πεθερά

Η ηθοποιός δεν είναι «θανάσιμη» πεθερά αλλά φίλη με τη σύζυγο του γιου της

Όταν ο Βεζυρέας χόρευε με τη Ρούλα Βροχοπούλου σε βραδινή έξοδο

Ο Βασίλης Βεζυρέας είναι μια πολυσυζητημένη περίπτωση καθώς έβαλε τα ράσα, τα πέταξε για να γίνει τραγουδιστής και τα ξαναέβαλε αλλά αυτή τη φορά είχε άλλους σκοπούς.