Η Δούκισσα Νομικού ως… Μέριλ Στριπ

Η «μεταμόρφωση» της παρουσιάστριας στη star του Χόλιγουντ με τη βοήθεια της τεχνολογίας Εντεκα χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada», στην οποία η Μέριλ Στριπ υποδύεται τη «σκύλα» διευθύντρια μεγάλου γυναικείου περιοδικού (στα πρότυπα της Αννα Γουίντουρ της «Vogue») και… ταλαιπωρεί την υπάλληλό της Αν Χάθαγουεϊ, και η φωτογραφική εφαρμογή Snapchat είπε να το γιορτάσει με ένα σπέσιαλ φίλτρο. 

Ποια το δοκίμασε πρώτα από τις κυρίες της εγχώριας showbiz, λέτε; Η Δούκισσα Νομικού! Και μας το παρουσίασε στα Ιnsta stories της. Εδώ που τα λέμε, της πάει το κοντό πλατινέ μαλλί, αν και την κάνει περισσότερο… Μέριλιν Μονρόε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.