Απόδραση σε Πάργα και Σύβοτα μαζί με… κούκλο για τη Μαρία Καρλάκη

❱❱ Για τη Μαρία Καρλάκη ο μήνας έχει… 59 Αυγούστου! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που συνεχίζει τα μπάνια της, παρότι ο καιρός έχει αρχίσει να ψυχραίνει τελευταία. Μετά τη Μύκονο, όπου πέρασε όλο το φετινό καλοκαίρι της συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές, η εκρηκτική τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια ολιγοήμερη απόδραση στην Πάργα και στα Σύβοτα.

Oχι μόνη της, είχε μαζί της έναν κούκλο, τον Βίκτωρα. Μην πάει το μυαλό σας σε νέο αμόρε. Η Μαρία παραμένει single από επιλογή. Oσο για τον Βίκτωρα; Είναι ο χαριτωμένος σκύλος της, με τον οποίο έκανε διακοπές. Η τραγουδίστρια συνάντησε στην Πάργα μια καλή φίλη της, με την οποία έκαναν βόλτες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα με ένα μικρό σκάφος.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι selfies της Μαρίας με φόντο τα υπέροχα τοπία της περιοχής, αλλά και οι καυτές πόζες με το σούπερ σέξι μαγιό της, που… ταρακούνησαν ακόμη μια φορά τα social media. Η Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας, καθώς θα αρχίσει προετοιμασία για τις χειμερινές live εμφανίσεις της σε δύο χώρους διασκέδασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.