Πες μου το ζώδιό σου… να σου πω τα γούστα σου!

❱❱ Αμερικανίδα αστρολόγος δημιούργησε οδηγό με τη συμπεριφορά τους στο κρεβάτι Ολα όσα «ανάβουν» κάθε ζώδιο για να βάλει «φωτιά» στα σεντόνια αποκαλύπτει η γνωστή Αμερικανίδα αστρολόγος Αλάιζα Κέλι Φάραγκερ, η οποία δημιούργησε οδηγό για τη συμπεριφορά τους στο σεξ.

Η αστρολόγος του αμερικανικού γυναικείου περιοδικού «Allure» εξηγεί ότι στα άτομα που ανήκουν στον Κριό αρέσει να κάνουν σεξ σε ασυνήθιστα μέρη, είναι παρορμητικά και προτιμούν τη στάση στα τέσσερα. Οι εκπρόσωποι του Ταύρου απολαμβάνουν τα αισθησιακά μασάζ, τα χάδια, ενώ συνήθως επιλέγουν την ιεραποστολική στάση. Τα άτομα των Διδύμων είναι ανοιχτά στο ομαδικό σεξ, τους αρέσει να αλλάζουν στάσεις και να τους μιλάνε «βρόμικα».

Οι Καρκίνοι επιλέγουν τις στάσεις με τις οποίες μπορούν να κοιτούν στα μάτια τον ερωτικό σύντροφό τους και τους αρέσουν οι αγκαλιές. Σύμφωνα με τη Φάραγκερ, όσοι και όσες ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα λατρεύουν να το κάνουν πάνω σε καρέκλες, ενώ ερεθίζονται ιδιαίτερα με το pole dancing.

Οι εκπρόσωποι του Παρθένου εξιτάρονται όταν δέχονται στο κινητό τους προκλητικά μηνύματα και προτιμούν τη στάση με τη γυναίκα από πάνω, ενώ οι Ζυγοί «ανάβουν» με το «69».

Πιο kinky είναι το ζώδιο του Σκορπιού, καθώς του αρέσει το σαδομαζοχιστικό σεξ και με τις τεχνικές δεσίματος. Οι Τοξότες, από την άλλη, είναι άτομα ανοιχτά στο ευκαιριακό σεξ και το σεξ σε δημόσιους χώρους. Οσοι και όσες ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων στο σεξ, ενώ οι Υδροχόοι χρησιμοποιούν συχνά sex toys. Τέλος, οι Ιχθύες σιχαίνονται το ευκαιριακό σεξ, καθώς προτιμούν το ταντρικό σεξ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στην αγκαλιά του 18χρονου γιου της

Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε τον γιο της σε μικρή ηλικία και πλέον μοιάζουν περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν μαμά και γιος.

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή