Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Η chic Μπέτυ έκλεισε στόματα

❱❱ Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της συντρόφου του πρωθυπουργού, η οποία πλέον μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε επίσημη εμφάνιση Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Αφωνους άφησε διάσημους στιλίστες και επαγγελματίες της μόδας η γοητευτική σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Mπέτυ Μπαζιάνα κατά την παραμονή της στην Αμερική με τις υπέρκομψες στιλιστικές επιλογές της.

Μπορεί από το ταξίδι της αυτό ο κόσμος της μόδας να περίμενε με αγωνία να ζήσει το… crash test ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μελάνια Τραμπ, ωστόσο η όμορφη Μπέτυ απέδειξε με τις ultra chic εμφανίσεις της πως ήταν έτοιμη να ενθουσιάσει τόσο το απόλυτο fashion icon όσο και τους επικριτές της. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το πανέμορφο πρώην μοντέλο και σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αντιθέτως θα την επισκίαζε με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή της στις κοινές τους εμφανίσεις.

Η αρχή με τη στιλιστική ανανέωση της καλλίγραμμης Μπέτυς είχε γίνει με την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της κομψότατης συζύγου του Μπριζίτ στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο. Τότε η σύντροφος του πρωθυπουργού κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα με τα νιάτα και τη μεσογειακή ομορφιά της. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα άλλαξαν μαγικά υπέρ της, με αποτέλεσμα σε κάθε νέα της εμφάνιση η Μπέτυ Μπαζιάνα να μεταμορφώνεται σε μια εξαιρετικά καλοντυμένη και κομψή κυρία.

Αυτό, φυσικά, ήταν αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών τόσο από πλευρά της όσο και του σχεδιαστή, που ανέλαβε προσωπικά να την ντύνει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η πρώτη ήταν το 2015, στο πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργικού ζεύγους στις ΗΠΑ, όταν βρέθηκε στον Λευκό Οίκο δίπλα στο τότε προεδρικό ζευγάρι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Τότε αποκαλύφτηκε και το όνομα του κορυφαίου μετρ που υπογράφει τα ρούχα της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο Ελληνα σχεδιαστή μόδας Λάσκαρη Βαλαβάνη.

Το πρόβλημα έως τότε ήταν πως έπρεπε με κάθε τρόπο να αλλάξει η νοοτροπία της Μπέτυς Μπαζιάνα, αντικαθιστώντας τα budget friendly hippie και λίγο boho chic ρούχα της με pret a porter δημιουργίες. Ακόμα και αυτό ήθελε τον χρόνο του, προκειμένου να ωριμάσει στη σκέψη της και να εμπιστευτεί απόλυτα την άποψη του σχεδιαστή.

Αλλωστε, και εκείνος, έπειτα από δυο χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας μαζί της, ξέρει τι θέλει και πώς να αναδεικνύει με κλειστά μάτια τα όμορφα σημεία της. Αυτό φάνηκε τόσο αυτές τις ημέρες στην Αμερική όσο και σε προηγούμενες εμφανίσεις της στην Κίνα, στο Ιράν και στη Ρώμη. Ετσι, η σημερινή κομψή εικόνα της Μπέτυς Μπαζιάνα με τους χαλαρούς κότσους στα μαλλιά και τα σικάτα ρούχα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα προτού γίνει πρωθυπουργός της χώρας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

wertr 2

wertr 3 0

wertr 1

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...