Θεωρούν μετενσάρκωση του… Χριστού ένα κουνέλι

❱❱ Πολλοί θρησκόληπτοι στη Βρετανία θεωρούν μετενσάρκωση του… Ιησού Χριστού ένα κατοικίδιο κουνέλι, το οποίο…… απέκτησε σημάδι σε σχήμα σταυρού στο τρίχωμά του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Αρχισαν μάλιστα να το αποκαλούν «μωρό Ιησούς», όπως αποκαλύπτει η 51χρονη Κέιτ Χάζελ από το Πέντζανς της Αγγλίας. Ηταν η κόρη της Ρόζα που παρατήρησε πρώτη το σημάδι στο κεφάλι του Φλαφ, όπως αποκαλούν το κουνέλι.

Από τότε ο σταυρός μεγαλώνει συνέχεια, αλλά για τη Χάζελ ο Φλαφ «είναι απλά ένα κουνέλι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.