Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η Τάμτα έβαλε ζαρτιέρες και πήγε σε καμπαρέ

❱❱ «Παρέλαση» από VIPs στη γενική πρόβα του θρυλικού μιούζικαλΚοσμοπλημμύρα στη γενική πρόβα του «Cabaret». Το βράδυ του Σαββάτου το θέατρο Παλλάς γέμισε με λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τάμτα επί το έργον στο θρυλικό μιούζικαλ προτού ακόμα η πολυδάπανη υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών σηκώσει επίσημα την αυλαία της (σ.σ.: Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε χθες). 

Η πρωταγωνίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό χορεύοντας και τραγουδώντας ως Σάλι Μπόουλς στο βερολινέζικο καμπαρέ της δεκαετίας του ’30.

Φορώντας μαύρο sexy κορμάκι και ζαρτιέρες, η Τάμτα ανέβασε την… αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη, εισπράττοντας πολύ θερμό χειροκρότημα. Τις εντυπώσεις κέρδισε όμως και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος υποδύεται τον κομπέρ, έναν πληθωρικό παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ και εκκεντρικό στιλ.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σωτήρης Χατζάκης, τις χορογραφίες ο Δημήτρης Παπάζογλου και τη διεύθυνση της 10μελούς ζωντανής ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης. Τη βασική σύνθεση του θιάσου συμπληρώνουν οι Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης και Δήμητρα Λημνιού. «Με κεντρίζει το πείσμα της Σάλι Μπόουλς να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της πάνω στη σκηνή. Με κεντρίζει το μήνυμά της πως πρέπει να διώχνουμε τη λύπη από πάνω μας και να μην παραδίδουμε τα όπλα» δήλωσε η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναλύοντας τον χαρακτήρα της στο «Cabaret».

«Συλλεκτική» εμφάνιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Οι κοσμικές εμφανίσεις της είναι πλέον σπάνιες. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που τα φλας έκαναν τη νύχτα… μέρα στο Παλλάς μόλις οι φωτογράφοι εντόπισαν εκεί τη Μαργαρίτα Παπανδρέου. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, η οποία ζει μόνιμα στην Κρήτη με τον σύντροφό της, τον τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε το «Cabaret» μαζί με τη μητέρα της Αντα Παπανδρέου, κλέβοντας έτσι την παράσταση απ’ όλους τους άλλους καλεσμένους στο κοσμικό event. Και δεν ήταν λίγοι… Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» διακρίναμε τους Ελλη Στάη, Αγγελική Νικολούλη, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, Νικολέττα Καρρά, Μαρία Βερνίκου, Μίλτο Καμπουρίδη, Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνη. 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα