Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Χάλασε το πάρτι

Ο ΠΑΟ έμεινε στο μηδέν με τον Παναιτωλικό ανήμερα των γενεθλίων του για τη συμπλήρωση 110 χρόνωνΑνήμερα των γενεθλίων του για τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει δώρο στους φιλάθλους του τη νίκη επί του Παναιτωλικού. 

Οι «πράσινοι» υποτάχτηκαν στη μοίρα τους και άφησαν χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση τον βαθμό της ισοπαλίας στους Αγρινιώτες. 

Αν, μάλιστα, κάποια εκ των δύο ομάδων άξιζε περισσότερο τη νίκη, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη, η οποία, ιδιαίτερα στην επανάληψη, εκεί όπου το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες στις οποίες είπε «όχι» ο Βλαχοδήμος, που ήταν και ο κορυφαίος του ματς.

Θέλοντας και μη ο Ουζουνίδης έριξε κατευθείαν στα βαθιά τον Κάτσε, ενώ στην πορεία μπήκε και ο επίσης άρτι αφιχθείς Μυστακίδης, παρότι αμφότεροι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Η μαζική αποψίλωση στο ρόστερ της ομάδας έχει επιφέρει τρομακτικές απώλειες, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να δημιουργήσει και, φυσικά, να μη βάζει γκολ ούτε με… αίτηση. Σκεφτείτε ότι ο μοναδικός παραγωγικός του χαφ ήταν ο Λουντ, ενώ τις ανάγκες στη θέση του στράικερ καλύπτει ο Δώνης.

Από μία ευκαιρία

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό σε ποιότητα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία: το φάουλ στο δοκάρι του Μόραρ στο 16΄ και το τετ α τετ του Δώνη στο 24΄. 

Στην επανάληψη και με τον Κουρμπέλη εκτός λόγω τραυματισμού δημιουργήθηκαν περισσότερες φάσεις, με τον Βλαχοδήμο να κατεβάζει τα ρολά και τον Μυστακίδη να αδυνατεί να κλέψει τη νίκη με γυριστό σουτ στο 89΄. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Τζήλου, στον οποίο δεν παρουσιάστηκαν και πολλές δύσκολες φάσεις. 

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης (46΄ Μυστακίδης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (70΄ Κουλιμπαλί), Λουντ, Αλτμαν (78΄ Μπουζούκης), Δώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μιχάι, Περέιρα, Μάρκος Πάουλο, Ντίας, Βασιλούδης (88΄ Χαντάκιας), Κλέσιο (78΄ Γουίλιαν ), Ρόσα (90΄ Νταλακούρας), Μοράρ.

—-

Απέδρασε με βαθμό η Ξάνθη από την Τρίπολη 

Ορθια στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έμεινε η Ξάνθη! Ο Αστέρας ήταν ανώτερος προχθές στην Τρίπολη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1.

Ο Τσιλιανίδης, έπειτα από κακή αντίδραση του Ζίβκοβιτς, άνοιξε στο σκορ στο 29′, με τους ακρίτες να «απαντούν» ένα λεπτό αργότερα (30′) με κεφαλιά του Κάστρο (το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα). Μοιραίος για τους Αρκάδες ο Μανιάς, ο οποίος σπατάλησε καλές ευκαιρίες (ειδικά στο 75′, όταν δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Ζίβκοβιτς. 

Ετσι οι δύο ομάδες παρέμειναν χέρι χέρι και έπειτα από 20 αγώνες μετρούν (όπως και ο Πανιώνιος) 28 βαθμούς.

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σελίν (90′ Ματιντά), Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (46′ Ισνάλντο), Κυριακόπουλος (46′ Καλτσάς), Τόνσο, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά (57′ Κασάδο), Μεχία, Καμαρά, Κίκε (73′ Γέντρισεκ), Φασίδης (61′ Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

—-

«Χ» με παράπονα και… Μ. Αλέξανδρο

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο AEL FC Arena, με τις δύο ομάδες να δείχνουν μια αδυναμία στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες, αλλά υστέρησαν στην τελική ενέργεια, με αποκορύφωμα το άστοχο σουτ του Κριζμάν στο 53’, έπειτα από ομαδική προσπάθεια. 

Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χωρίς να μπορέσει να «κλέψει» το παιχνίδι. Τις εντυπώσεις στο παιχνίδι έκλεψαν οι φανέλες της ΑΕΛ, που είχαν το μήνυμα «Ο Μ. Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά». Η διοίκηση των «βυσσινί» εξέδωσε ανακοίνωση με παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως για τη φάση όπου ο Σπιριντόνοβιτς πάτησε τον Γουάλας, αλλά δεν αποβλήθηκε.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

—-

Η σωτηρία περνάει από τα Περιβόλια

Μάχη παραμονής και… γοήτρου! Το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης πρόκειται να κυνηγήσει σήμερα ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, για να παραμείνει στο «κόλπο» της παραμονής. Ετσι, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον πάγκο των Κρητικών -έχει υπάρξει ξανά προπονητής του Πλατανιά το 2012-, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. 

Εξάλλου, όπως τόνισε ο 53χρονος κόουτς στους παίκτες του, το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι «τελικός». Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παράσχος (φωτό) δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί, αλλά τουναντίον έχει βάλει τους παίκτες του στην «πρίζα», τονίζοντας τη σημασία του ματς. Εξάλλου, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και για λόγους γοήτρου, εκτός από βαθμολογικούς. Ως εκ τούτου, στις προηγούμενες προπονήσεις ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός δούλεψε σκληρά με τους παίκτες του, δίνοντας έμφαση στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...