Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεών σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να…

ΚΡΙΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεών σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχτούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, του οικονομικού αλλά και του προσωπικού σας τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση κρατώντας την ψυχραιμία σας, μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξετε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε ελεύθεροι να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, ενώ υπάρχουν άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που δεν θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας ωριμάζουν για να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο τον χρόνο να βγουν μαζεμένα και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας. Δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ, αν αυτό σάς βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα σημάνει, αναμφίβολα, το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τις δραστηριότητες που δεν σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...