Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Υπερθέαμα στο Ακροπόλ υπόσχεται η παράσταση «Jesus Christ Super Star»

❱❱ Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες της ροκ όπερας, που κάνει πρεμιέρα την ΠαρασκευήΕντυπωσιάζουν οι πρώτες εικόνες από το «Jesus Christ Super Star», που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ακροπόλ. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης, έπειτα από τα μιούζικαλ «Οι καμπάνες του Εντελβάις», «Evita» και «Hair», στα οποία κέρδισε τις εντυπώσεις δίπλα σε διάσημες παρτενέρ, αναλαμβάνει τώρα δράση ως πρωταγωνιστής, ερμηνεύοντας τον ρόλο του Ιησού στην πολυβραβευμένη ροκ όπερα των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber, που διασκεύασε στα ελληνικά και σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής, το οποίο έχει παιχτεί σε 42 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Πέρα από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, στις εντυπωσιακές εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη σκηνή του Ακροπόλ, προτού η παράσταση ανεβάσει αυλαία, ξεχωρίζουν επίσης ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του Ηρώδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος υποδύεται τον Ιούδα.

Διπλός (λόγω εγκυμοσύνης!) είναι ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής. Αρχικά θα την ενσαρκώσει η εγκυμονούσα σύντροφος του «Mr Stavento» Μιχάλη Κουϊνέλη, η Ηβη Αδάμου.

Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα η καλή, θα πάρει τη σκυτάλη η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία θα επιστρέψει στο σανίδι μετά τη γέννηση του γιου που απέκτησε με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Στο «Jesus Christ Super Star» στο Ακροπόλ θα πάρουν μέρος κι άλλοι γνωστοί τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Αξιώτης, που θα υποδυθεί τον Πόντιο Πιλάτο, και ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Πέτρου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα