Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Αγωγή Ρεπούση σε Βουτσά

❱❱ Θίχτηκε επειδή ο ηθοποιός την είχε πει «μαλ@@@σμένη»Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Στα δικαστήρια σέρνει τον Κώστα Βουτσά η πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση, καταθέτοντας σε βάρος του αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς της!

Αφορμή για τη διένεξη που θα λυθεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας στάθηκε ο χαρακτηρισμός «μαλ@@@σμένη» με τον οποίο «στόλισε» ο γνωστός ηθοποιός τη Μαρία Ρεπούση για τον «συνωστισμό στην αποβάθρα της Σμύρνης»!
Πέρυσι τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης η οποία ανέβηκε στην Οινόη, ο Κώστας Βουτσάς θυμήθηκε τη φράση που είχε προκαλέσει σάλο. Συγκεκριμένα, η ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα… με χαβίτς και με κορκότα», στην οποία πρωταγωνιστούσε, του έδωσε την ευκαιρία να αναφερθεί στις ρίζες των Ποντίων, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε κατά της Μαρίας Ρεπούση.

«Ολοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι. Εχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός, όπως είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μαλ@@@σμένη! Συγγνώμη για το μια, ε; Τι συνωστισμός, μ@ρή; 350.000 συνωστιστήκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη Μικρασιατική Καταστροφή! Οι επίμαχες αναφορές πυροδότησαν την οργή της πρώην βουλευτού, η οποία κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Κώστα Βουτσά, με την οποία αξιώνει αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη από την προσβολή της προσωπικότητάς της.

Πάντως, το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση και η αναφορά της περί… συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων είχαν ανάψει φωτιές και στην πολιτική σκηνή, με την ιστορικό να δέχεται καταιγισμό επιθέσεων από βουλευτές που έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων, για ημιμάθεια και άγνοια. Η συζήτηση της αγωγής της κυρίας Ρεπούση σε βάρος του Κώστα Βουτσά είχε προσδιοριστεί για χθες, αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα