Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα… ρέστα του για Καγιά!

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί χρυσώνει τα ψηλόλιγνα...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα δεν είναι πλέον ζευγάρι

Εκανε μπαμ εδώ και καιρό, απλώς χθες επισημοποιήθηκε! Με...

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τη στιγμή που έβαλε πρώτη φορά...

«Κι όμως, κυρία μου, κι οι άντρες κλαίνε» τραγουδούσε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως είστε άνθρωποι της ουσίας. Παρόλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα…

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική για εσάς. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό σας τομέα, όπου τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν προτού πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και, αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρους τις προστριβές. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης των επαγγελματικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα βελτιωθεί η επαγγελματική σας ζωή. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σάς βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως είστε άνθρωποι της ουσίας. Παρόλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλλουν στο να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν αλλά και να σας βοηθήσουν. Εντείνετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...