Ιερέας «φυλά» με θαυματουργό Τίμιο Σταυρό τον Αγγελίδη στην Εντατική!

❱❱ Συγκλονίζει το μήνυμα της Εβελίνας Βαρσάμη προς τον πατέρα Δημήτριο, που προσεύχεται για τον σύζυγό της Κωνσταντίνο ΑγγελίδηΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο facebook. Η Εβελίνα Βαρσάμη, ύστερα από δύο μήνες αγωνίας και προσευχών στο πλευρό του συζύγου της, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση που συγκίνησε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του γνωστού παρουσιαστή στα social media.

Με λόγια ευγνωμοσύνης, γεμάτα αγάπη και ταπεινότητα ευχαρίστησε τον Θεό, τον Τίμιο Σταυρό και τα θαύματά Του, καθώς και έναν ιερέα που της δίνει ελπίδα καθημερινά, μέσα από τα λόγια του Κυρίου.

Ο πατέρας Δημήτριος φαίνεται πως «αγκάλιασε» το πρόβλημα της οικογένειας και προσεύχεται καθημερινά για τη γρήγορη ανάρρωση του παρουσιαστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας μετά το τροχαίο την 24η Δεκεμβρίου με τη μηχανή του.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ, πάτερ Δημήτρη (πατερούλη μου), που μας βοήθησες και συνεχίζεις να μας βοηθάς με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό σου! Φυσικά θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε τη λειτουργία που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά στον Σπηλαιώδη Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!» έγραψε η Εβελίνα και συνέχισε: «Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύματά του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού! Σε αγαπώ πολύ και θα είσαι για πάντα στη ζωή μου και στην καρδιά μου» έγραψε στο ευλαβικό μήνυμά της, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία του ιερέα από τον ναό.

Η νυχτερινή θεία λειτουργία θα γίνει απόψε στις 18.30 στο παρεκκλήσιο του Γολγοθά & Τιμίου Σταυρού επ’ ευκαιρία της ολοκληρώσεως του Ιερού Σαρανταλείτουργου, ενώ στο τέλος όλοι οι πιστοί θα λάβουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...