Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι θαυμαστές δεν ξέχασαν τον Παντελή

❱❱ Με συνθήματα αγάπης, λουλούδια και αναμμένα κεριά θυμήθηκαν και φέτος οι φανατικοί θαυμαστές του το είδωλό τους, που έφυγε από τη ζωή τραγικά και πρόωρα πριν από δύο χρόνια. Το πρωί της Κυριακής το σημείο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, μετατράπηκε για ακόμη μία φορά σε μνημείο αγάπης του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Πάνω στις μπάρες του μοιραίου οδοστρώματος κόλλησαν αφίσες και CD του, ενώ σε ένα παρακείμενο δέντρο κρέμασαν μια κιθάρα και πάρα πολλές φωτογραφίες του, καθώς και πολλά ενθύμια από εκείνον. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση παρακολουθώντας κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του Παντελίδη -που συνεχίζονται αμείωτες, με αφορμή το φετινό μνημόσυνο, και όχι μόνο- είναι η αδυναμία των θαυμαστών του να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο αείμνηστος τραγουδιστής δεν ήταν ο «καλλιτέχνης της επικαιρότητας», όπως τον χαρακτήριζαν κάποιοι όσο ζούσε.

«Μας παραμυθιάζουν, δεν έχει φύγει, ακόμη εδώ κοντά μας είσαι, σ’ αγαπώ» γράφει ένα από τα συνθήματα στη φονική σιδερένια μπάρα. Επίσης, δεν έλειψαν και τα μηνύματα που αφήνουν αιχμές για τα ερωτικά του, όπως αυτό: «Εκεί που έδωσες την καρδιά σου δεν άξιζε, εμείς θα σε αγαπάμε για πάντα».
Να θυμίσουμε ότι ο αδικοχαμένος «Παντέλος» -όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι δικοί του άνθρωποι και οι πάμπολλοι θαυμαστές του- βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ακριβό τζιπ που οδηγούσε με συνεπιβάτιδες δύο φίλες του, τη Φρόσω Κυριάκου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, και τη Μίνα Αρναούτη, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει επανέλθει τελείως, καθώς τα τραύματά της ήταν πολύ βαριά και κόντεψε και εκείνη να χάσει τη ζωή της.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

—-

Λίγο πριν μπει η υπόθεση στο αρχείο, η οικογένεια του Παντελίδη ζητά επανεξέταση

Στα χέρια του αντιεισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη βρίσκεται πλέον ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη, μετά την προσφυγή της οικογένειάς του κατά της εισαγγελικής διάταξης που έθετε στο αρχείο τη δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα. Τον περασμένο Οκτώβριο η προκαταρκτική έρευνα της f7Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ που τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης, κρίνοντας ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, οι οποίες βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Τρεις μήνες μετά, στη λήξη της προθεσμίας που της έδινε ο νόμος, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή προσέφυγε κατά της διάταξης αρχειοθέτησης της υπόθεσης στην Εισαγγελία Εφετών.

Στην πολυσέλιδη προσφυγή οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη φέρεται ότι επισημαίνουν τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη τους σημειώθηκαν κατά την εισαγγελική έρευνα αλλά και τις αντιφάσεις που εκτιμούν πως εμφανίζει η διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, που οδήγησε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Το επόμενο διάστημα ο αντιεισαγγελέας Εφετών θα εξετάσει τη βασιμότητα των αιτιάσεων της οικογένειας του τραγουδιστή και θα κρίνει εάν ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει ή εάν θα προκύψουν ευθύνες για άλλα πρόσωπα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...