Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αταξίες σας, αφού η παρορμητικότητα σας οδηγεί σε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες. Αν, όμως, αποκαλυφθούν, κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη, θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες με ορμητικότητα και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και παλέψτε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούργιες βάσεις. Προτού προβείτε σε αλλαγές, εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον γιατί δεν νιώθετε σιγουριά, παρόλο που υπάρχουν αρκετή κίνηση και πολλές προοπτικές. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και φανείτε προνοητικοί για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας. Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό σας φίλο θα βοηθήσει σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας θέματα στα άκρα. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτηδείων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...