H Ακρίτα «οπλίζει» και «πυροβολεί» τη Φωτεινή Δάρρα

❱❱ Η Ελενα Ακρίτα (μικρή φωτό) «πυροβολεί» τη Φωτεινή Δάρρα, χαρακτηρίζοντας δημόσια «ιεροσυλία» το γεγονός ότι κάποιοι συγκρίνουν τη φωνή της με εκείνη της αξέχαστης Τζένης Βάνου. Ολα άρχισαν από μία ανάρτηση στο facebook του δημοσιογράφου και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη, ο οποίος, κοινοποιώντας το πόστερ της παράστασης «Τα τραγούδια της Τζένης Βάνου με τη φωνή της Φωτεινής Δάρρα», που θα ανέβει στο Παλλάς στις 19 Μαρτίου, κατέθεσε δημόσια ένα ειρωνικό σχόλιο.

«Η πλάκα είναι πως το δελτίο Τύπου γράφει ότι η Δάρρα σφράγισε το “Αγόρι μου” της Τζένης Βάνου, λες και κανείς δεν την ακούει που το λέει ως “Αγάρι μου, αγάρι μου”…» έγραψε ο κ. Μποσκοΐτης, προκαλώντας την αντίδραση της Ελενας Ακρίτα. «Ιου (σ.σ.: έκφραση αηδίας)» και πρόσθεσε: «Το θεωρώ ιεροσυλία όλο αυτό». Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός και δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός ότι στο πόστερ τα ονόματα της Φωτεινής Δάρρα και της Τζένης Βάνου είναι σε ίδιο μέγεθος, όπως επίσης ότι δεν αναφέρονται καν τα ονόματα άλλων συντελεστών της παράστασης στο Παλλάς.

«Κι αυτό το “και 5 ακόμα ηθοποιοί και τραγουδιστές” χωρίς όνομα πόσο υποτιμητικό» έγραψε η Ελενα. «Και ισότιμα το όνομά της με της Βάνου, ούτε ένα κλικ μικρότερη γραμματοσειρά, ίσα κι όμοια» συμπλήρωσε η ίδια σε επόμενο σχόλιό της στο facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...