Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Botox και νήματα για τον Παπανώτα, που έγινε «Μπραντ Πιτ»

❱❱ «Νόμισα ότι καλημέρισα τον Μπραντ Πιτ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας τα… αποκαλυπτήρια του (φρέσκου!) Δημήτρη Παπανώτα! «Εκανε ολική αναστήλωση την Παρασκευή! Εκανε botox, νήματα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αυτοπροτάθηκε σε όσους ήθελαν να τον αναλάβουν και να του χαρίσουν το ελιξήριο της νεότητας» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Happy Day» και τράβηξε το σεντόνι με το οποίο τον είχε καλύψει!

Νέα μόδα

Τότε, ο συμπαρουσιαστής της πήρε τον λόγο και μίλησε για τα οφέλη της τεχνολογίας, καθώς ενέδωσε κι αυτός στα νήματα, στη νέα μόδα στον χώρο της αισθητικής.

«Δείτε φρεσκάδα. Δείτε ομορφάδα. Στην αρχή φοβόμουν λίγο. Ημουν νευρικός. Δεν πονάει. Λιγότερο από ένα τατουάζ πονάει. Διαρκεί 20 λεπτάκια. Δεν έβαλα ενέσιμα. Εκανα νηματάκια και το μποτοξάκι μου εδώ. Μου έκανε και τη διορθωτική. Γιατί στα botox υπάρχει και διορθωτική. Τα αποτελέσματα θα φαίνονται και τις επόμενες ημέρες. Κάθε μέρα θα χάνω έναν χρόνο» είπε ο Παπανώτας και οι συνεργάτες του τον χειροκρότησαν και του τραγούδησαν το σουξέ του Πάνου Κιάμου «Ολοκαίνουργιος»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα