Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Σποτ για τη φούντα με «σφραγίδα» Καρανίκα

❱❱ Video για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο ΠάλληΜε ένα βίντεο που δεν αναρτήθηκε στο κλασικό «κανάλι» του πρωθυπουργού στο YouTube, αλλά σε ένα νέο και φέρει «σφραγίδα» Καρανίκα προωθεί η κυβέρνηση τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης. Μάλιστα, αντί του μότο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», επελέγη το «είναι λογικό και δεν αλλάζει».

Από σκηνοθετικής πλευράς και σεναρίου, το βίντεο παραπέμπει σε αντίστοιχα που κυκλοφόρησαν για τα σχολικά γεύματα ή τις εκπτώσεις στο ρεύμα, ωστόσο είναι εμφανής η απόσταση που φαίνεται ότι πήρε ο Αλέξης Τσίπρας από το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο έχει κάνει «σημαία» ο σύμβουλος και φίλος του από παλιά.

Ως γνωστόν, η κάνναβη αποτελεί το προνομιακό πεδίο ενασχόλησης του Νίκου Καρανίκα – και το μοναδικό, όπως λένε κάποιοι από το Μαξίμου! Εχει κάνει πολλές αναρτήσεις στο facebook, στις οποίες ξεχώριζε ως… κορυφαία εκείνη που αναφερόταν στις… αντικαρκινικές ιδιότητες του φυτού, όσο κι αν ουδέποτε έχει αποδειχθεί επιστημονικά κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, η ψυχαγωγική χρήση της ινδικής κάνναβης (δηλαδή, το κάπνισμα φούντας) ενοχοποιείται από την Παγκόσμια Ψυχιατρική Εταιρία ως αιτία εμφάνισης σοβαρότατων ψυχικών διαταραχών, ειδικά στους εφήβους.

Η… ευχή

Το συγκεκριμένο βίντεο αναφέρεται, βεβαίως, στη φαρμακευτική και όχι την ψυχαγωγική χρήση και πρωταγωνιστεί ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, ο οποίος εκφράζει με την ιδιότητά του ως φαρμακοποιός την ευχή να μπουν σταδιακά στη συνταγογράφηση τα φαρμακευτικά προϊόντα κάνναβης. «Την εποχή που κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν ακόμα τον πλανήτη επίπεδο, εμείς επιλέγουμε να είμαστε στο πλευρό της επιστήμης, στο πλευρό των ασθενών» σημειώνει ο βουλευτής και λέει ότι οφείλουμε να σπάσουμε τα στερεότυπα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας ότι «οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υγεία τους είναι πάνω απ’ όλα».

«Οι ασθενείς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την είδηση για το νομοσχέδιο, που θα τους επιτρέπει τη χρήση φαρμακευτικής κάνναβης, καθώς έχουν ανάγκη την ανακούφιση αλλά και τη θεραπεία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα