Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νυφούλα (;) η πρώην του Τζόνι Ντεπ

❱❱ Φουντώνουν οι φήμες ότι Βανέσα Παραντί και Σαμουέλ Μπενσετρί αρραβωνιάστηκανΣτα γυρίσματα ερωτεύτηκαν και στην πρεμιέρα της ταινίας οι φήμες θέλουν να εμφανίστηκαν αρραβωνιασμένοι. 

Η Βανέσα Παραντί και ο σύντροφός της Σαμουέλ Μπενσετρί φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Chien» προχθές στο Παρίσι. 

Η 45χρονη μητέρα των παιδιών του Τζόνι Ντεπ και ο Γάλλος κινηματογραφιστής έδειξαν να επισημοποιούν με αυτόν τον τρόπο τη φημολογούμενη σχέση τους και αυτό έριξε λάδι στη φωτιά της σεναριολογίας των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε αρραβώνα.

Το βλέμμα τους ωστόσο έδειχνε ότι σχεδόν δεν έβλεπαν τους φωτογράφους και ήταν χαμένοι στον ευτυχισμένο ερωτοχτυπημένο κόσμο τους.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «VSD», η Βανέσα και ο Σαμουέλ έχουν στα σκαριά γάμο αυτό το καλοκαίρι στο Ιλ ντε Ρε.

Δεν τον είχε παντρευτεί

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος της Γαλλίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, η οποία δεν είχε παντρευτεί τον Τζόνι Ντεπ, με τον οποίο είχε σχέση 14 χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά, τη Λίλι Ρόουζ και τον Τζακ.

Σε συνέντευξή της το 2011 είχε πει ότι δεν την ενδιέφερε καθόλου η ιδέα του γάμου: «Είναι ρομαντικό και το πάρτι έχει πλάκα, αλλά για εμένα είναι όπως και η έννοια της αδερφής ψυχής. Δεν μπορώ να τη φανταστώ για εμένα». Ο Μπενσετρί φαίνεται ότι τής άλλαξε γνώμη.

Ο Γάλλος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, που ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη δολοφονημένη ηθοποιό Μαρί Τρεντινιάν, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον 19χρονο Ζιλ, έχει και μία κόρη, τη 10χρονη Σαούλ από τη σχέση του με την ελληνικής καταγωγής Αννα Μουγκλαλίς.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα