Δεν θα αφήσουν ούτε δολάριο στα παιδιά τους

❱❱ Ο Αστον Κούτσερ και η σύζυγός του Μίλα Κούνις δεν πρόκειται να αφήσουν στα παιδιά τους ούτε ένα δολάριο για να τα παρακινήσουν να τα καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις. Μιλώντας στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του Νταξ Σέπαρντ Armchair Expert ο Κούτσερ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι θα χαρίσει όλα τα χρήματά του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις μετά τον θάνατό του.

«Δεν έχω ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς για τα παιδιά μας» είπε ο Αμερικανός ηθοποιός αναφερόμενος στην κόρη του Γουάιτ και στον γιο του Ντιμίτρι. Εσπευσε, όμως, να διευκρινίσει ότι δεν θα τα αφήσει στην… ψάθα, αλλά θα τα βοηθήσει να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά. «Αν θελήσουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν καλό επιχειρηματικό πλάνο, τότε θα επενδύσω σε αυτό» ξεκαθάρισε ο Κούτσερ, προσθέτοντας ότι ελπίζει με αυτή του τη στάση να δώσει κίνητρα στα παιδιά του να εργαστούν σκληρά για να διατηρήσουν όσα έχουν αποκτήσει οι γονείς τους.

Μάλιστα, για να τους μάθουν «τι αξία έχει το ένα δολάριο» και για να μην τα κακομαθαίνουν, η Κούνις και ο Κούτσερ αποφάσισαν να μην τους κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα. «Τα μικρά παιδιά δεν εκτιμούν τα δώρα, απλά περιμένουν να πάρουν πράγματα» σημείωσε η Κούνις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Οριστικό τέλος για τη Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ – Αυτή είναι η διάδοχός της

Οριστικό τέλος για τη συνεργασία της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο κανάλι μέχρι τα τέλη Μαΐου.

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...