Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ρίχτερ στην Αγία Εδρα με gay πόζες

❱❱ O ζιγκολό που ξεμπρόστιασε σαράντα καθολικούς ιερείς αποκαλύπτει ότι του έστελναν φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τουςΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Γλαφυρές λεπτομέρειες για τις συνευρέσεις των γκέι ιερέων με τον αγαπημένο ζιγκολό της Καθολικής Εκκλησίας έρχονται στο φως μέσα από τον φάκελο των 1.200 σελίδων που συνέταξε η αρχιεπισκοπή της Νάπολης από τις καταγγελίες του.

Ο Φραντσέσκο Μαντζιακάπρα, ο οποίος έστειλε στην Αγία Εδρα λίστα με τα ονόματα 40 gay ιερέων στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στην υποκρισία της ρητορικής μίσους εναντίον των γκέι, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ για μια συνεύρεση μαζί του, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να του στείλουν ακόμα και φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων τους στο WhatsUp.

Οπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, ένας ιερέας εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μια καμπάνα και του έστελνε γυμνές φωτογραφίες του ρωτώντας τον αν του αρέσει το πέος του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, οι ιερείς χρησιμοποιούσαν συχνά το Telegram για να δημιουργήσουν chat groups και να βρουν άνδρες συνοδούς στην περιοχή τους.

«Κάποιοι πλήρωναν εκατοντάδες ευρώ για σεξουαλικές υπηρεσίες και έστελναν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων ο ένας στον άλλον, περιγράφοντας πού και πώς ήθελαν να κάνουν σεξ» ισχυρίστηκε ο Μαντζιακάπρα, ο οποίος δήλωσε στην «Catania Today» ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την πορνεία και πως η απόφασή του να προβεί σε αποκαλύψεις δεν ήταν μια κίνηση εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας.

«Το έκανα για την υγεία της Εκκλησίας»

«Μιλάμε για αμαρτίες, όχι εγκλήματα. Ηθελα να το βγάλω προς τα έξω έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν τη ρητορική μίσους εναντίον των γκέι. Το έκανα για την υγεία της Εκκλησίας. Ως άνθρωπος που απολαμβάνει τη σεξουαλική ελευθερία, δεν καταδικάζω την ομοφυλοφιλία των ιερέων, δεν είναι έγκλημα. Αυτό που καταδικάζω είναι η έλλειψη συνάφειάς τους» είπε χαρακτηριστικά. Η αρχιεπισκοπή Νάπολης δήλωσε ότι προώθησε τον φάκελο στο Βατικανό, ενώ διευκρίνισε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους ιερείς δεν εργαζόταν στην πόλη. Αποφάσισε όμως την προώθησή του προκειμένου να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι και να περιοριστεί η ζημιά που προκάλεσαν στην εικόνα της Καθολικής Εκκλησίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα