Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Σκλάβα του sex για 48 ώρες

❱❱ Και νεαρή στιλίστρια καταγγέλλει για σεξουαλική κακοποίηση τον ΓουέστγουικΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ως «σκλάβα» του σεξ για 48 ώρες στο διαμέρισμα του πρωταγωνιστή της σειράς «Gossip Girl» Εντ Γουέστγουικ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε νεαρή στιλίστρια.

Η Χάλεϊ Καμίλ Φρίντμαν, 23 ετών σήμερα, είναι η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό για βιασμό ή σεξουαλική επίθεση. Οι λεπτομέρειες όσων βίωσε στα χέρια του ηθοποιού αναφέρονται στην αγωγή των 129 σελίδων που κατέθεσε μέσω δικηγόρων εναντίον των πρώην εργοδοτών της στο περιοδικό «Kat & Bare», κατηγορώντας τους ότι την άφησαν χωρίς δουλειά όταν αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που έζησε.

Η Φρίντμαν γνώρισε τον Γουέστγουικ σε πάρτι τον Αύγουστο του 2014 και μεταξύ τους υπήρξε στιγμιαία έλξη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο πολυτελές σπίτι του, όπου άρχισαν να κάνουν συναινετικό σεξ. «Κατά τη διάρκεια, όμως, της πρώτης επαφής τους ο Γουέστγουικ άρχισε να φέρεται βίαια, απαιτώντας από εκείνη να τον στραγγαλίσει ή να τον χαστουκίσει στο πρόσωπο.

Οταν εκείνη αρνήθηκε, έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και άρχισε να τη χαστουκίζει και να τη στραγγαλίζει» αναφέρεται στην αγωγή. Το επόμενο πρωί όχι μόνο αρνήθηκε να την πάει στο σπίτι, όπως του ζήτησε, αλλά άρχισε να τη βιάζει. Το σκηνικό συνεχίστηκε 48 ώρες. Την επομένη η Φρίντμαν επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, ο οποίος διαπίστωσε σημάδια βιασμού, όμως από φόβο δεν τον κατήγγειλε στις Αρχές.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα