Παπούτσι από τον τόπο του

Η απόκτηση του Μάνου από τον Ολυμπιακό, ήταν μόνο η αρχή αφού ακόμη έξι Ελληνες βρίσκονται στο στόχαστροΑπό τον
Χάρη Δάντση

Στροφή 180 μοιρών από τον Ολυμπιακό! Το περσινό μεταγραφικό «ναυάγιο» υποχρεώνει το ερυθρόλευκο «καράβι» να κινηθεί διαφορετικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Η πρώτη εντολή του ιδιοκτήτη είναι το σκανάρισμα της εγχώριας αγοράς και η απόκτηση οποιουδήποτε κρίνεται ότι μπορεί να προσφέρει. 

Οι μέχρι τώρα κινήσεις των Πειραιωτών δείχνουν ότι θέλουν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό και έσπευσαν να «κλείσουν» το «βαρύ πυροβολικό» του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνο. Ο 23χρονος επιθετικός, που μετράει 16 «μπαλοθιές» και 6 ασίστ σε 17 εμφανίσεις στη Φούτμπολ Λιγκ με τους Κρητικούς, φημολογείται πως έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ. Εξάλλου και η ΑΕΚ είχε στο στόχαστρό της τον Τρικαλινό φορ, που εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Στον δρόμο προς τον Πειραιά φαίνεται πως κινούνται άλλοι έξι Ελληνες. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης που πραγματοποιεί φανταστική σεζόν με τον Ατρόμητο και υπάρχει ειδική ρήτρα επαναγοράς του στο συμβόλαιο, ο 22χρονος στόπερ Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο αλλά παρέμεινε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και οι δανεικοί Σπύρος Ρισβάνης (Ατρόμητος), Κώστας Τσιμίκας (Βίλεμ), Μανώλης Σιώπης (Πανιώνιος). Στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στη Νότιγχαμ (ιδιοκτησίας Μαρινάκη).

Πάντως «κλεισμένος» είναι και ο 20χρονος μεσοαμυντικός Αγγελος Καρατάσιος, από την ΑΕΛ, όμως το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δουλεύει νυχθημερόν στου Ρέντη για την επόμενη σεζόν, δεν είναι αρνητικός στο να ελληνοποιηθεί το ρόστερ καθώς ούτε αυτός μπορεί να παραβλέψει ότι ο Κούτρης (μαζί με τον Προτό) ήταν η καλύτερη περσινή προσθήκη. Στο ρόστερ υπάρχουν και οι Φορτούνης (υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλλία), Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Νικολάου που αναμένεται να στηριχθούν από τον Ισπανό τεχνικό. Εξυπακούεται, ωστόσο, ότι θα γίνουν (περαιτέρω) κινήσεις για την αγορά ποιοτικών ξένων παικτών.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.