Νικητής στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.Το Moto GP ξεκίνησε από το Grand Prix του Κατάρ και από τον πρώτο κιόλας αγώνα οι συγκινήσεις ήταν μεγάλες και ο ανταγωνισμός σκληρός. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Μαρκ Μάρκεθ, φτάνοντας στον τερματισμό 0,027 δευτερόλεπτα ταχύτερα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Honda, παίρνοντας τελικά την καρό σημαία. Ο Ντοβιτσιόζο για ακόμα μια φορά ακολούθησε πανέξυπνη στρατηγική (αναμονής), πίεσε στο δεύτερο μισό και προσπέρασε μετά την τελευταία στροφή τον Μάρκεθ. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο γερόλυκος Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος, παρά τα 39 του χρόνια, δείχνει πως περνάει ακόμη η μπογιά του. Η βαθμολογία των αναβατών: Ντοβιτσιόζο 25, Μάρκεθ 20, Ρόσι 16, Κράτσλοου 13, Πετρούσι 11, Βινιάλες 10, Πεντρόσα 9, Ζαρκό 8, Ιανόνε 7, Μίλερ 6. Ο δεύτερος αγώνας της σεζόν θα γίνει στις 8 Απριλίου στην Αργεντινή.
Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι
Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...
Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...
Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...
Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...
Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...
Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Moto GP: Πρώτη σούζα ο Ντοβιτσιόζο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
CELEBRITIES
Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί
Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί
CELEBRITIES
Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους
Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.
CELEBRITIES
Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του
Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ
Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...
CELEBRITIES
Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της
Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος
CELEBRITIES
Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»
Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.
COVER STORY
Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

