Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

Με το δεξί Φέτελ και Ferrari

26/03/2018 - 04:05 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Σούζα το αλογάκι της Ferrari στο πρώτο γκραν πρι της Formula 1 της Αυστραλίας.Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία στη Μελβούρνη, αφήνοντας πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον και τρίτο τον Κίμι Ράικονεν. 

Ο Γερμανός πιλότος πήρε μια σπουδαία νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν (σε 1 ώρα, 29′ και 33”) χάρη στην κίνηση-ματ της Σκουντερία να κρατήσει οκτώ ολόκληρους γύρους παραπάνω τον Φέτελ στην πίστα και να τον βλέπει να περνάει από τρίτος, πρώτος. Ο Χάμιλτον προσπάθησε να πιέσει, αλλά τα ελαστικά του τον πρόδωσαν. Ιδανικό ξεκίνημα για τη Ferrari, που ελπίζει να βάλει τέλος στην ξηρασία (από τίτλους) των τελευταίων 10 χρόνων.

Βαθμολογία οδηγών: Φέτελ 25, Χάμιλτον 18, Ράικονεν 15, Ρικιάρντο 12, Αλόνσο 10, Φερστάπεν 8, Χούλκενμπεργκ 6, Μπότας 4, Φαντούρν 2, Σάινθ 1.

Βαθμολογία κατασκευαστών: Ferrari 40, Mercedes 22, Red Bull 20, McLaren 12, Renault 7, Force India 0, Sauber 0, Williams 0, Toro Rosso 0, Haas 0.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.