Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Μια μπεμπούλα για την Παπαϊωάννου!

❱❱ Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τουςΠρώτη φορά μαμά η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε χθες το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Βεργίνη, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία του γάμου τους.

Ο τοκετός έγινε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ήδη το δωμάτιό της είναι γεμάτο λουλούδια, μπαλόνια και γλυκά με ευχές από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.

«Η μόνη στιγμή στη ζωή που νιώθεις πραγματικά σημαντικός! Η μεγαλύτερη ευλογία…» έγραψε η νέα μανούλα κάτω από την πρώτη τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στα social media, στην οποία φαίνεται το χεράκι του μωρού της να κρατάει το δάχτυλό της.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται στο Λαύριο, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη. Οσο για την μπέμπα τους, που έφερε τώρα ο πελαργός; Πρόκειται για το πρώτο εγγονάκι και για τις δύο οικογένειες, γι’ αυτό και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη.

Καλός σύντροφος

Λίγες εβδομάδες πριν από τα γεννητούρια, η Ελεάνα Παπαϊωάννου δήλωσε σε συνέντευξή της: «Ζω την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και ανυπομονώ να περάσουν οι μήνες για να το κρατήσω στην αγκαλιά μου! Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Κάνω σχέδια και συζητώ με τον Δημήτρη για το μέλλον του παιδιού μας. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις καλό σύντροφο και να είσαι ήρεμη. Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον τρόπο που του ανακοίνωσε τα καλά νέα: «Οταν το έμαθα, ήμουν στην Αθήνα και ο Δημήτρης ήταν στη Θεσσαλονίκη. Του το ανακοίνωσα τηλεφωνικά νωρίς το πρωί και θυμάμαι ότι τον αιφνιδίασα!».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα