Έρχεται ο πελαργός και φέρνει το «Σφηνάκι»

❱❱ Ο «άσος της ρακέτας» θα γίνει μπαμπάς! Ποιος είναι αυτός; Μα, ο εκκεντρικός performer Τόνυ Σφήνος, φυσικά… … τον οποίο ακολουθούν πολλοί παράξενοι τίτλοι που έχει εμπνευστεί ο ίδιος. Σε λίγο καιρό, ωστόσο, αναμένεται να ακολουθεί ο ίδιος το καροτσάκι στο οποίο θα πηγαίνει βόλτα η σύζυγός του Ιωάννα Γραμματικού  (φωτό δεξιά) το πρώτο τους παιδάκι! Ο αυτοαποκαλούμενος «Αριστούργημα της πλάσης» αλλά και «Τυφώνας της λεβάντας» εθεάθη πρόσφατα σε πρωινή βόλτα παρέα με την αγαπημένη του, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η κοιλιά της δεν κρύβεται με τίποτα πια.

Μακριά από τα φλας

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μια και η μέλλουσα μαμά δεν προέρχεται από τον χώρο του θεάματος. Ομως,η αδελφή της, Φοίβη Γραμματικού, είναι σύντροφος του Αρη Σπηλιωτόπουλου και έτσι -θέλουν, δεν θέλουν- η Ιωάννα και ο Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του performer, βλέπουν κατά καιρούς σχετικά δημοσιεύματα στα οποία αναφέρονται και οι ίδιοι. 

Κατά τ’ άλλα, όμως, ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν οτιδήποτε γράφεται ή ακούγεται για τα προσωπικά τους ζητήματα. Το σίγουρο είναι ότι και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λόγω της άφιξης του… πελαργού και έχουν ήδη έτοιμο το δωμάτιο του μωρού.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού άρχισε σε ένα live του Σφήνου πριν από λίγα χρόνια. Ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος και κατέληξε σε γάμο το καλοκαίρι του 2016, στις Σπέτσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.