Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Ισως…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τους γύρω σας, ώστε να μην επεμβαίνουν και επηρεάζουν αρνητικά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στη ζωή σας. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με την εξυπνάδα και τη διπλωματία σας. Να μετανιώνετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε ό,τι πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε, έστω κι αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν άμεσα. Αντί να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη σας δημιουργήσουν εμπόδια. Η μέρα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Τώρα που αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρόντες στην παρουσίαση των σχεδίων σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μπερδεμένοι με τα οικονομικά σας και ο λόγος είναι η πίεση που αισθάνεστε. Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους γύρω σας. Εστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

ΖΥΓΟΣ: Παρότι επαγγελματικά τα πηγαίνετε πολύ καλά, το τελευταίο διάστημα αγνοείτε τις προσωπικές σχέσεις σας, με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές. Ομως, ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Ισως τελευταία έχετε γίνει σκληροί, επειδή έχετε κουραστεί από διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε θετικά άτομα, αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις, λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα αφιερώστε τους τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, καθώς οι φόβοι που θα εμφανιστούν αν τα αφήσετε ανεξέλεγκτα θα είναι καταστροφικοί. Αν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε νέους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις. Ισως εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...